2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Amit az Access Bars kezelésről tudni érdemes

Ezidáig nem túlságosan elterjedt kezelés a magyarok körében az Access Bars, holott ez egy olyan módszer, melynek segítségével akár az életünket is megváltoztathatjuk. Bár a módszer hatékonysága bizonyított, mégis sokan kételkednek először az elérhető eredményekben.

Mi az Acces Bars?

Ha nagyon egyszerűen szeretnénk megfogalmazni, akkor azt mondhatjuk, hogy leginkább a fej masszírozásán alapuló kezelés, azonban ennél jóval többről van szó. Lényegében az öntudat, a tudatosság magasabb szintre emelése érhető el a kezelések során.

Hogyan zajlik egy kezelés?

A kezeléshez a páciensnek kényelmesen el kell helyezkednie egy masszázságyon, a szakember pedig a kliens fejénél foglal helyet. Ezután különböző területeken gyengéden megérinti a páciens fejét, és megtartja az érintett pontokat.

Ehhez tudni kell, hogy a fejnek 32 olyan pontja van, melyek mindegyike egy adott agyterülethez tartozik. Például van olyan pont, mely a gyógyítás területéért felelős, de a szexualitás, a kapcsolatok, az öröm, a hála és a kontrol is egy-egy saját ponttal rendelkezik. Ezeket Bar pontoknak nevezik, és a pontok érintésével érhetőek el csodás eredmények.

Egy kezelés átlagosan 40 percig tart.

Milyen eredmények érhetőek el az Access Bars kezelés során?

Az Access Bars kezelés feloldja a fizikai, a mentális és az érzelmi blokkokat, csökkenti a stresszt, a félelmet, a szorongást, elősegíti az elfogadást, tisztítja az elmét és támogatja a helyes önértékelést.

Mivel ez egy természetes gyógymód, így nem csak felnőttek, hanem gyerekek kezelésére egyaránt alkalmas. Gyermekeknél kezelhető a módszerrel a bepisilés, a szorongás, a körömrágás, az evészavarok, az agresszió, a hiperaktivitás, az alvászavarok, a tanulási nehézségek és a kommunikációs problémák is.

Mennyi kezelésre van szükség?

Egyénenként változó, hogy kinek hány kezelés adja meg azt a változást, amivel már elégedett. Vannak, akiknek egyetlen kezelés is meghozza a várt eredményeket, de nem ritka az sem, hogy valaki az élete rendszeres részévé tegye a kezeléseken való részvételt.

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a jó közérzet magas szinten tartásához kettő-három hetente érdemes egy-egy kezelést beiktatni.

Mit mondanak azok, akik a kezeléseken részt vettek?

A leggyakrabban egyfajta békés nyugalomról számolnak be a kezelt páciensek, elmondásuk szerint a masszázst követően már azok a dolgok sem idegesítik őket, melyek miatt korábban dühöngtek. Szintén gyakori tapasztalat kezelés után a túlzott érzékenység és az alvászavarok megszűnése.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni, hogy az Access Bars kezelés milyen hatással lenne az Ön és a családja életére, vegye fel a kapcsolatot a Rofé Naturale Egészségközponttal!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…