2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF

Könnyek helyett…szűrések

Városi szűrőnap Gödöllőn

 

 

 

 

 

 

Képeink a már hagyományosnak mondható, – mint azt Vajek Andrea főszervezőtől megtudtuk, idén rendezték meg a harmadikat – városi szűrőnapon készült, amelyet a Magyar Rákellenes Liga Gödöllöi Alapszervezete szervezett. Adománygyűjtő hajnali sétával indult a program, amelyen a Jószolgálati Nagykövetek is részt vettek, így a Rotary Gödöllő klubja is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Főtér színpadán, egész nap kulturális programokat láthattak az érdeklődők, kicsik és nagyok mozogtak, táncoltak, tornáztak, és érdekes beszélgetéseket hallgathattak. Gémesi György polgármester megnyitóbeszédében a megelőzés fontosságát hangsúlyozva hívta a város lakosságát a programra.

A kitelepült sátrakban az adománygyűjtés mellett, hasznos tanácsokkal látták el a lakosságot. Szinte minden szervezet apró ajándékokkal várta az érdeklődőket. Megmérték a vérnyomást, a cukorszintet, a szűrőbuszban ingyenes bőrgyógyászati és szájüregi szűrés volt, általános állapotfelmérés, és egészséges táplálkozás tanácsadás volt, ételkóstolással egybekötve.

 

-obe-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…