2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

9.heti horoszkóp

Kissé zaklatott lelkiállapotba kerülhet a héten, de ezt csupán saját magának köszönheti. Nem tudja ugyanis megemészteni, ha nem önnek van igaza, és ez feszültséget okoz a lelki világában.
Ön kimondottan boldog, ha másokon segíthet. A hét folyamán alkalma adódhat arra, hogy ezt a kiváló képességét kamatoztathassa. Úgy tűnik, egy barátjának nagy szüksége lesz önre.
Nagyon nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érezheti a héten magát. Meg is van az oka arra, hogy elégedett legyen, hiszen az utóbbi időben minden úgy alakult, ahogyan azt eredetileg eltervezte.
Hitelesnek szeretne látszani valakinek a szemében, de sajnos úgy tűnik, túl későn gondolta meg magát, mert az illető már nemigen bízik meg önben. Tegyen azért még egy kísérletet nála.
A héten sokat tanulhat valamiből, illetve valakitől. Ön nem szégyelli időnként bevallani, hogy hézagosak az ismeretei bizonyos tárgykörökből, de a tanulás elől még soha nem zárkózott el.
Nem igazán találja most sehol sem a helyét. Nem is igen keresi, mert úgy gondolja, várnia kell, hátha előbb-utóbb magától is megoldódik minden. Ez nem kifejezetten helyes álláspont.
A másik nem körében aratott sikerei szerencsére nem teszik önt nagyképűvé, hivalkodóvá. Remélhetőleg mindig ilyen kedves és őszinte ember lesz, amilyennek mostanában megismerhették.
Egész héten azon gondolkodhat, hogy hol is rontotta el a kapcsolatát egy nagyon kedves barátjával. Nem igazán tud rájönni, melyikük követte el azt a ballépést, ami miatt mindennek vége.

Most semmi más dolga nincs, mint hogy hagyja, hadd menjenek a dolguk a maguk útján. Ne szóljon bele, ne gátoljon meg semmit, illetve senkit abban, amit meg akar tenni. Úgyis meg fogja.
Kezd egyre óvatosabbá válni. Rájött ugyanis, hogy ha teljesen őszintén kiadja magát másoknak, az egyben azt is jelenti, hogy kiszolgáltatottá, sebezhető válik, s ettől kimondottan fél.
Elég sok lehet a gondja mostanában, ez azonban nem szegi a kedvét semmiben. A magánéleti problémákat éppen olyan könnyen tudja kezelni, mint az esetleges munkahelyi konfliktusokat.
A héten ne azokra haragudjon, akiknek semmi közük sincs ahhoz, hogy ön nem találja meg a lelki békéjét. Mások nem tehetnek arról, hogy ön kézzel-lábbal tiltakozik valami, vagy valaki ellen.

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…