2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

48. heti horoszkóp

November 23-29

Sok mindent sikerült elvégeznie a múlt héten, és elég sok gonddal is megbirkózott már, mégis mintha most sem lenne egészen nyugodt. Erre a hétre meglepetéseket tartogat önnek a sors, tartsa nyitva a szemét.

Ne hagyja abba az előző héten elkezdett feladatok elvégzését, ne szegje kedvét az esetleges sikertelenség sem. Ám ne engedjen a hízelgőknek, mert később cserben fogják majd hagyni önt. Legyen óvatos.

Sok mindent sikerült már elvégeznie, még azokat a tennivalókat is letudja, amelyek régóta nyomasztják. Ezen a héten a csillagok állása szerint még a magánéletében is kedvező fordulat várható.

Kissé bosszús lehet a mai nap folyamán, ám a hét többi napján annál nagyobb örömben és boldogságban lehet része. Nem kell törődnie a csipkelődésekkel, meg se hallja, hogy az irigyei mit pletykálkodnak.

Legszívesebben mindenkivel megosztaná az örömét, ami ezen a héten éri majd, de ne tegye, ugyanis nagyon sok a rosszakarója, akik titkon legszívesebben elgáncsolnák önt. Ez csak megerősíti a hitében.
Az elkövetkező hét folyamán sajnos nemigen jönnek be azok az elképzelések, amelyeket pedig már teljesen biztosra vett. Emiatt azonban semmiképpen ne keseredjen el, még korrigálható a dolog.
Ne gondolkodjon felesleges dolgokon, csak azokat az ügyeket karolja fel, amelyeket érdemes. Ha így tesz, a hét minden napján kellemesen fogja érezni magát. Sok mindent sikerül majd elvégeznie, amit eddig halogatott.
Ne legyen annyira türelmetlen, ne akarjon mindent egyszerre és azonnal elérni. Várja csak ki a végét. Mire véget ér a hét, jóleső érzéssel fog visszagondolni arra, hogy milyen értékes tapasztalatokkal lett gazdagabb.
A héten is, mint eddig mindig, önt a jó szándék vezérli, ám lesznek olyan a környezetében, akik minden lépése mögött hátsó gondolatot feltételeznek, ezért ódzkodni fognak az ön esetleges ajánlataitól.
Figyeljen oda jobban a saját pénzügyeire. Ne könnyelműsködjön, ne bízzon semmit másokra. Csak az az ügy lehet a biztos, amelyet ön tart a kezében, a többi esetben könnyen pórul járhat.

Önnek most annyira elege lett sok mindenből, hogy a legszívesebben feladná. Nem teheti meg azonban ezt ezen a héten sem, ugyanis a családtagjainak nagy szüksége van most is önre.
Arra kellene törekednie, hogy minél hamarabb megtalálja a lelki nyugalmát, mert csak abban az esetben sikerül majd másokon is segíteni. Ha a lelkében nincs rend, máshol is káoszt lát.

Forrás: http://hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…