2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

34.heti horoszkóp

 

Minden esélye meg lesz a héten arra, hogy az ügyeit a lehető legjobban sikerüljön elintéznie. A jókedve mindenkire átragad majd, aki a környezetében csak megfordul, s ez pozitív gondolatokat ébreszt önben is.
A héten ön elég sok felesleges dolgot akar elvégezni. Értékelje át a teendőket, s csak azokkal foglalkozzon, amelyekből valami jó is adódhat az ön számára. Ne tegyen szívességet olyanoknak, akik nem érdemlik meg.
Nem szereti, ha előírják önnek, hogy mit tegyen. Eddig sok mindent eltűrt, anélkül, hogy szóvá tette volna, a héten azonban végre mindenkinek megmondja a magáét. Meglátja, hogy megerősödik az önbizalma!
A héten nem várhatók családi viszályok, ám munkahelyi konfliktusok elvétve előfordulhatnak. Résen kell lennie, ugyanis néhány kollégája nem őszinte önhöz, sőt, ahol csak tud, keresztbe tesz önnek.
Alig várja, hogy végre hátat fordítson azoknak a kötelezettségeknek, amelyek megannyi álmatlan éjszakát szereztek önnek. A héten jó eséllyel indulhat egy új munkahely megpályázásában is.
Igyekezzen a héten átgondolni, hogy mit is tehetne egy bizonyos ügy minél ésszerűbb megoldása érdekében. Ne hagyja, hogy mások beleszóljanak a dolgaiba, igyekezzen egyedül helyt állni mindenütt.
A héten rátalálhat önre a mindent elsöprő szerelem. Most nem kell attól tartania, hogy bárki is akadályt gördít kettőjük útjába. Eddig sajnos elég sok rossz tapasztalatot szerzett ezen a téren, így most fél egy kissé.
Munkájában, cselekedeteiben kiegyensúlyozott lesz a héten. Ön most minden téren alkotóereje teljében van, így akár hegyeket is képes lesz megmozgatni. Arra ügyeljen, hogy csak jó ügy mellé álljon.
A héten úgy tűnik, egyedül kell megbirkóznia mindazokkal a teendőkkel, amelyeket eddig másokkal közösen oldott meg. Nem esik azonban kétségbe. Hamar feltalálja magát a legváratlanabb helyzetekben is.
A héten úgy tűnik, egyedül kell megbirkóznia mindazokkal a teendőkkel, amelyeket eddig másokkal közösen oldott meg. Nem esik azonban kétségbe. Hamar feltalálja magát a legváratlanabb helyzetekben is.
Önnek a héten egyáltalán nem lesz kedve a kezdeményezéshez. Hagyja majd, hogy minden menjen a maga útján, nem akar senkit és semmit befolyásolni. Szívügyekben nem tartogat a hét meglepetéseket.
Kissé szélsőséges hangulatba kerülhet a hét folyamán. Egy pillanatig sem fog tétlenkedni, fáradhatatlanul munkálkodik azon, hogy emlékezetessé tegye valaki számára a napokat. Minden sikerülni fog!

www.hogra.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Heti horoszkóp
Érvényes: 2019. április 13-tól 20-ig (03.21.- 04.20.): Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a sze…
48. heti horoszkóp
  Egy apró dolog kizökkentheti a hét elején legendás lelki nyugalmából, ám rövidesen ismét helyreáll az eredeti helyzet. Nem szereti, ha bárki z…
47. heti horoszkóp
  Jobban meg kellene választania a barátait. Most nincs túl jó passzban, nemigen hiányzik még az is ráadásként, hogy holmi butaságokon mérgelődj…

További cikkek