2024. 05. 26. vasárnap

Evelin, Fülöp
1 EUR 385 HUF
1 GBP 452 HUF

Hol és mikor van szükség kispárnákra?

A kispárna az egyik legsokoldalúbban felhasználható kiegészítők egyike. Nagyon sok olyan szituáció van, amikor egy ilyen puha tárgy igazi felüdülést jelent a testünknek. Nem csupán a felnőtteknek, de a gyerekeknek is érdemes beszerezni néhány puha társat, akár több formában is.

 

Tarts velünk, ha ezt a praktikus kis kiegészítőt Te és gyermeked is csupán este használjátok elalváshoz!

 

Takaró, párna és kispárna… Utóbbi kettő nem ugyanaz?

 

De nem ám! A kettő között az alakjukban van a legnagyobb különbség, ugyanis a hagyományos párna téglalap, a kispárna négyzet alakú. Most, hogy ezt tisztáztuk, lássuk kicsit részletesebben, melyiket mire érdemes használni.

 

A hagyományos verziót elsősorban alváshoz szoktuk használni, “kistestvérén” nem lenne elég helye a fejünknek az éjszakai forgolódás közben. A lábad felpolcolására vagy akár a kismamapárna pótlására is ezeket jó használni.

 

A kispárnákat az irodai székhez, a kanapéhoz vagy a fotelhez, a napozóágyhoz jó elővenni. Előbbi három ülőhelyen a derekad nagyon hálás lesz, ha megtámasztod magad eggyel.

 

A gyerekeknek is szükségük van rá?

 

A válasz nem egy egyszerű igen! Az asztaluknál rajzolás vagy tanulás közben, illetve a délutáni mesenézés közben használatukkal sokkal kényelmesebben ücsörögnek majd.

 

A gyerekek gyakran játszanak a földön, ilyenkor persze nem jut eszükbe, hogy vajon a móka közben felfázhatnak-e. Ha okosan választod ki azt a két-három pihe-puha kiegészítőt gyermeked szobájába, akkor viszont lehet, rá se kell majd szólnod, hogy tegye maga alá. Tudniillik a kicsik sokkal szívesebben használnak minden olyan eszközt, amelyet hozzájuk közel álló minta díszít: kalózok, mesehősök, kedvenc focicsapatuk logója vagy épp az imádott álattfajtájuk.

 

A kispárnáknak van egy igazán különleges változatuk, amely beszerzésén lehet, hogy neked is el kellene gondolkodnod. Ez nem más, mint a formapárna. Ez egy olyan különlegesség, amely szinte olyan, mint egy plüssfigura, ám laposabb, így akár aludni is lehet rajta.

 

Ha a Te gyerkőcöd is gyakran adja a “kedvencek koronáját” más mesehősre, jobban jársz, ha az ágyneműjén vagy más használható kiegészítőjén jelenik meg az új király.

 

Ha nem akarod a következő néhány órát azzal tölteni, hogy a tökéletes mintájú textíliákat megtaláld – amelyekről szó volt idáig -, akkor szívből ajánljuk az Eking minőségi párnáit. A webáruházban csak olyan mintákat találhatsz, amelyek pillanatok alatt elnyerik bármelyik gyerkőc tetszését.

 

Időnként elfelejtjük, hogy az utazásaink során is kispárnát használunk

 

Ebbe a kategóriába tartozik ugyanis minden nyakpárna. Érdemes az Ekingtől beszerezned gyermekedét, nem csupán a varázslatos minta miatt, de azért is, mert az itt kapható darabok egy kicsit kisebbek, így jóval kényelmesebben pihennek majd a gyerek nyakában. A felnőtt verziók gyakran sajnos nem a legtökéletesebbek egy hosszabb kocsi-, vonat- vagy repülőút során./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek