2023. 06. 4. vasárnap

Bulcsú
1 EUR 371 HUF
1 GBP 432 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Életmód
  • »
  • Kezdje szőrmentesen a nyarat, és válassza a legideálisabb epilátort!

Kezdje szőrmentesen a nyarat, és válassza a legideálisabb epilátort!

A nyár megérkeztével egyre több ruha kerül le az emberről. Végre előkerülnek a szekrény mélyén rejtegetett rövidnadrágok, szoknyák és bikinik. Azonban ahhoz, hogy felkészülten várja a jó időt, szüksége van egy megbízható és jól funkcionáló epilátorra.

 

Ugyan a szőrtelenítés ma már számos módon megoldható, különböző praktikák és technikák léteznek, azonban nem mindegyik egyformán hatásos. Vannak szőrtelenítőkrémek, hagyományos vagy elektromos borotvák, gyanták, azonban a legkényelmesebb megoldás az epilátor használata lehet.

Az epilátor típusai

Az epilátornak köszönhetően a zavaró szőrszálak gyökerestől kerülnek eltávolításra, így hosszú hetekig nem kell figyelmet fordítania a szőrtelenítés folyamatára. Ugyan az első alkalom egy kissé kellemetlen, minél többet használja az ember, annál inkább csökken mind a fájdalom, mind a szőrszálak száma. Ma már számos márka, számos típusú gépei közül válogathat a piacon, amelyeknek különböző erősségeik vannak, így érdemes tüzetesebben megvizsgálni a kínálatot.

Összességében három típus létezik: vannak a hagyományos, az IPL vagy a lézeres epilátorok, valamint kifejezetten az arcszőrzet eltávolítására képes arcepilátorok is. A hagyományos epilátorok árkategória tekintetében megfizethetők, megközelítőleg 10-70 darab csipesszel rendelkeznek, amelyekkel hatékonyan és gyorsan tépi kik a szőrszálakat. A gépek teljesítménye állítható, a magasabb sebességű gépek képesek a kevésbé érzékeny területek pontos szőrtelenítésére, míg az alacsonyabb sebességen az érzékeny területeket könnyen lehet kezelni.

Az epilátor hasznos tulajdonságai

Ma már számos olyan kiegészítő megoldás létezik, amellyel képesek a bőr irritációját csökkenteni, mint a masszázsfejek, amelyek mindamellett, hogy ellazítják a területet, gátolják a szőrbenövés lehetőségét és enyhítik a fájdalmat is. Továbbá vannak a bőr nyugtatására hivatott krémező csíkkal ellátott fejek, amelyek leggyakrabban aloe verával csökkentik a kellemetlenségeket.

Beépített világításának köszönhetően kevésbé fényes helyeken is láthatja a makacs szőrszálakat, valamint vízálló tulajdonsággal rendelkező gépet is választhat, amelyet akár zuhanyzás közben is használhat.

A BestMarktnál kapható IPL szőrtelenítőgépek működése a felvillanó fényen alapszik, amelyeket végleges szőrtelenítőgépként is szoktak emlegetni. A pulzáló fénynek köszönhetően csökken a szőrszálak sűrűsége és lelassul a növekedése is, mindez fájdalommentesen.

A lézeres szőrtelenítőgépek is hasonló technológián működnek. Végül az arcepilátorok elsősorban a fájdalom csökkentésére hivatottak, hiszen az arc kifejezetten érzékeny lehet. A széles termékkínálatnak köszönhetően garantáltan megtalálhatja az Ön számára legideálisabb megoldást!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hogy aludjunk jól kánikulában?
Hirtelen tört ránk a meleg, egy hűvös tavasz után szinte berobbant a nyár. Ez alaposan próbára teszi szervezetünket, az átállás nappal sem könnyű, és …

További cikkek

Mindig látni akarta, mi játszódik le a színpad azon részén, ami a nézőtérről nem látható? Kíváncsi rá, mi történik, mielőtt felmegy a függöny, vagy mi…