2021. 12. 9. csütörtök

Natália
1 EUR 368 HUF
1 GBP 430 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Életmód
  • »
  • Kezdje szőrmentesen a nyarat, és válassza a legideálisabb epilátort!

Kezdje szőrmentesen a nyarat, és válassza a legideálisabb epilátort!

A nyár megérkeztével egyre több ruha kerül le az emberről. Végre előkerülnek a szekrény mélyén rejtegetett rövidnadrágok, szoknyák és bikinik. Azonban ahhoz, hogy felkészülten várja a jó időt, szüksége van egy megbízható és jól funkcionáló epilátorra.

 

Ugyan a szőrtelenítés ma már számos módon megoldható, különböző praktikák és technikák léteznek, azonban nem mindegyik egyformán hatásos. Vannak szőrtelenítőkrémek, hagyományos vagy elektromos borotvák, gyanták, azonban a legkényelmesebb megoldás az epilátor használata lehet.

Az epilátor típusai

Az epilátornak köszönhetően a zavaró szőrszálak gyökerestől kerülnek eltávolításra, így hosszú hetekig nem kell figyelmet fordítania a szőrtelenítés folyamatára. Ugyan az első alkalom egy kissé kellemetlen, minél többet használja az ember, annál inkább csökken mind a fájdalom, mind a szőrszálak száma. Ma már számos márka, számos típusú gépei közül válogathat a piacon, amelyeknek különböző erősségeik vannak, így érdemes tüzetesebben megvizsgálni a kínálatot.

Összességében három típus létezik: vannak a hagyományos, az IPL vagy a lézeres epilátorok, valamint kifejezetten az arcszőrzet eltávolítására képes arcepilátorok is. A hagyományos epilátorok árkategória tekintetében megfizethetők, megközelítőleg 10-70 darab csipesszel rendelkeznek, amelyekkel hatékonyan és gyorsan tépi kik a szőrszálakat. A gépek teljesítménye állítható, a magasabb sebességű gépek képesek a kevésbé érzékeny területek pontos szőrtelenítésére, míg az alacsonyabb sebességen az érzékeny területeket könnyen lehet kezelni.

Az epilátor hasznos tulajdonságai

Ma már számos olyan kiegészítő megoldás létezik, amellyel képesek a bőr irritációját csökkenteni, mint a masszázsfejek, amelyek mindamellett, hogy ellazítják a területet, gátolják a szőrbenövés lehetőségét és enyhítik a fájdalmat is. Továbbá vannak a bőr nyugtatására hivatott krémező csíkkal ellátott fejek, amelyek leggyakrabban aloe verával csökkentik a kellemetlenségeket.

Beépített világításának köszönhetően kevésbé fényes helyeken is láthatja a makacs szőrszálakat, valamint vízálló tulajdonsággal rendelkező gépet is választhat, amelyet akár zuhanyzás közben is használhat.

A BestMarktnál kapható IPL szőrtelenítőgépek működése a felvillanó fényen alapszik, amelyeket végleges szőrtelenítőgépként is szoktak emlegetni. A pulzáló fénynek köszönhetően csökken a szőrszálak sűrűsége és lelassul a növekedése is, mindez fájdalommentesen.

A lézeres szőrtelenítőgépek is hasonló technológián működnek. Végül az arcepilátorok elsősorban a fájdalom csökkentésére hivatottak, hiszen az arc kifejezetten érzékeny lehet. A széles termékkínálatnak köszönhetően garantáltan megtalálhatja az Ön számára legideálisabb megoldást!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Öt plusz egy dolog, amit nem tudtál a tejről „A tej élet, erő, egészség”, „csupa erő, csupa izom, minden reggel tejet iszom!” és még sorolhatnánk s…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum