2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Egy trükkös kütyü használata

Hallott már a péniszpumpáról? Még nem tudja, mi az, de izgalmasan hangzik a neve? Ismeri, de nem tudja, hogy mire lehet használni? Ez a különleges vágyfokozó eszköz a férfiaknak készült, akik előszeretettel alkalmazzák, akár rendszeresen is. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mit jelent a péniszpumpa, mire alkalmas és kinek érdemes kipróbálnia. 

 

 

 

 

 

Mi a péniszpumpa?

A Szeresdmagad.hu péniszpumpái különleges potencianövelő és vágyfokozó készülékek, amiket a férfi nemi szervek regenerálására és edzésére terveztek. Az eszköz egy műanyagból gyártott, henger alakú erotikus kellék. Az alsó felére egy kör alakú nyílás került, ide kell betenni a péniszt. A henger felső részéhez egy csövet csatlakoztattak, amely egy pumpában végződik. Ennek használata segíthet abban, hogy a férfi erekciót érjen el. A működtetésével egy részleges vákuum keletkezik a hengerben, a nyomás csökkenésének hatására pedig több vér megy a hímvessző egyes részeihez. Ez segíthet abban, hogy erősödjön az erekció, valamint növekedjen a pénisz.

A pumpa a péniszgyűrűvel együtt használható, ez biztosítja azt, hogy a vér hosszabb távon a péniszben maradjon. A gyűrű nélkül viszont az erekciónövelő hatás gyorsabban elmúlik, így javasolt a két eszközt együtt alkalmazni.

Hogyan működik?

A cilinder felhelyezését és a pumpálás megkezdését követően vákuum keletkezik, aminek szívóhatása nyomást gyakorol a férfi nemi szerv szöveteire. Ennek hatására azok tágulni kezdenek, ezáltal több vér jut a péniszbe. Ezzel jóval keményebb erekció érhető el, valamint a méretre is hatással van. Megoldást jelent az impotenciában szenvedő uraknak, hiszen a vértöbblettel elég erős erekció érhető el számukra is az aktushoz.

A rendszeres alkalmazásával a testrész egy idő után magától is keményebb lehet. Amennyiben pedig önkielégítésre használja, akkor a szívóhatás miatt az orgazmus is teljesen egyedülálló élményt nyújthat.

Hogyan érdemes használni?

A péniszpumpa használata igen egyszerű, nem igényel szinte semmilyen ismertet. Tökéletes lehet bármely férfi számára. Nem kell mást tenni, mint a cilindert a péniszre helyezni, majd pedig a pumpával eltávolítani a levegőt, ezzel vákuumot generálva. Persze a modellek eltérhetnek egymástól, azonban az alapfunkciók hasonlóak.

Fontos, hogy folyamatosan nyomon kövesse a nyomást, sosem szabad túllépni a gyártó ajánlását. A biztonság kedvéért a fiziológiai hatására mindenképpen ügyeljen, kövesse a teste jelzéseit. Ne akarja túllépni az időkeretet, így kezdőként a 15 perc a határ, később már mehet azért egy kicsit tovább is. Lényeges továbbá a vákuumszint, az erősség, hiszen itt sem szabad átlépni a gyártó által megadott határt. A pumpálást követően csak le kell ereszteni a nyomást és gondoskodni arról, hogy a friss vér addig áramoljon, ameddig a gyakorlat tartott. Fokozás esetében jó megoldást jelenthet a síkosító használata, hiszen segíti a pumpálást. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

Felnőtt tartalom. Elmúltál már 18 éves?