2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF

A sópárna áldásos hatásai

Az emberek fizikai és lelki jólléte érdekében nagyon fontos a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás. A babák esetében viszont még nagyobb jelentősége van a pihentető alvásnak, mert elengedhetetlen feltétele a fejlődésnek és a növekedésnek. Ebben nyújt segítséget a sópárna.

 

A Babaágynemű bolt webáruház sópárna kínálata egytől egyig minőségi darabokból áll, melyek segítenek az egészséges környezet létrehozásában. A sópárna legnagyobb haszna, hogy segít az egészséges környezet létrehozásában. Nemcsak tisztítja és ionizálja a levegőt a kicsi környezetében, hanem a légzést is javítja és csökkenti az allergéneket a szobában.

Az egészséges légzés titka

A sópárna a kisgyermekes családok nagy kedvence. Nem kell sóbarlangba vagy sószobába menni, ugyanis a sópárna instant formában hozza el ezek jótékony hatását. Nemcsak az egészséges légzést segíti elő, hanem a felső légutak gyulladásos tüneteinek megszüntetésében is hatékony. Segít a letapadt nyálka feloldásában és a megduzzadt nyálkahártya megnyugtatásában. Az általános immunerősítő hatás különösen a bölcsőde és az óvoda betegségekkel teli téli időszakában hasznos.

Nem csak felső légúti betegségekre

A só belégzése nem csupán köhögés és orrfolyás esetén lehet hasznos, hanem más problémák kezelésében is. Kisgyerekeknél előfordul, hogy fekvő helyzetben vigasztalhatatlanul sírnak és a fülüket tapogatják. Érdemes hívni a gyermekorvost de addig is, míg sikerül elérni, célszerű megmelegíteni a sópárnát és a fájó részre nyomni. Ezt a módszert dédanyáink is előszeretettel alkalmazták a fülfájás enyhítésére. Nagy előnye a fülbe történő olajcsepegtetéssel szemben, hogy sokkal biztonságosabb.

A sópárna egyik legfőbb tulajdonsága, hogy nagyon jól képes tartani a hőt, ugyanakkor hűtve is jó szolgálatot tehet. Különösen végtagficamok és zúzódások esetén jön jól a sérült rész borogatásához. Nemcsak a fájdalmat enyhíti a lehűtött sópárna, hanem a duzzanatot is lelohasztja.

A só és a levendula együttes ereje

A Babaágynemű bolt webáruház kínálatában kapható sópárnák kérés esetén gyógynövényekkel is megtölthetők. Az egyik választható alternatíva a levendula, amelyet a népi gyógyászat is előszeretettel használ. Stresszoldó, nyugtató hatással rendelkezik, így elősegíti a pihentető alvást. Ezenkívül a sóhoz hasonlóan a levendula is segít a gyulladás enyhítésében, illetve erősíti az immunrendszert. Sokan nem is tudják, de gombaölő tulajdonsága is van, ezért kiválóan hozzájárulhat a kiságy higiéniájához.

Ajándéknak sem utolsó

A sópárna kitűnő ajándék gyermekednek, unokádnak, unokahúgodnak vagy unokaöcsédnek. A legkisebbek számára nagyszerű választás, de felnőtteknek is hasznos lehet a használata. A sópárnának köszönhetően az éjszaka csendes, nyugodt pihenéssel telhet./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …