2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Utazás
  • »
  • Őszi romantikus hétvégék egy hévízi szállodában

Őszi romantikus hétvégék egy hévízi szállodában

Ősszel különösen csodálatos a természet, százféle színbe öltöznek a fák. A hőmérséklet már nem annyira meleg, de még éppen kedvező arra, hogy járjuk az erdőket és figyeljük a természet halk zsongását. Erre a legjobb megoldás, ha elutazunk valamerre a nagyvárosoktól messzire, és eltöltünk egy felüdítő hétvégét, élvezni tudjuk a környezet csodáit a friss levegőn, vagy éppen wellnessezünk a szálloda falain belül.

Wellnesshétvégék Hévízen

Mindkettőre van mód, ha elutazunk Dél-Dunántúl és egész Közép-Európa egyetlen természetes forrású gyógytavához, Hévízre. A Hotel Európa Fit****superior wellness-spa részlege rendkívül szerteágazó szolgáltatásokat kínál, és biztosak lehetünk benne, hogy testet és lelket egyaránt felüdítő élményekben lesz részünk.

A szállodában és különösen annak fürdőrészlegében minden korosztály megtalálhatja azt a kikapcsolódási formát, amely elképzeléseinek, érdeklődésének vagy éppen egészségi állapotának megfelel. Az Európafit vendégei a hotel luxusfelszereltségének, a szolgáltatások hosszú sorának és a magasan képzett személyzet szakértelmének köszönhetően tökéletes wellnessélménnyel, emellett gasztronómiai különlegességekkel, feledhetetlen napokkal lehetnek gazdagabbak.

A wellnessvilág elemei

A fürdőzés az Európafitben magába foglalja a korlátlan wellnesshasználatot, így a beltéri élmény- és gyógymedencét, a bel- és kültéri úszómedencét, a gyermekpancsolót, a whirlpoolt és a családi élménymedencét. Akinek az úszás mellett jól jönne egy kis pihentető relaxáció, azok számára érdemes kipróbálni a különféle masszázs- és egyéb testet és lelket is felfrissítő vagy éppen csak kényeztető szolgáltatásokat.

A wellness részlegen megtalálható földszinti fürdőruhás és emeleti naturista szaunavilág is, így használhatók a finn és infraszaunák, a gőzfürdő, a herbárium és a sókamra egyaránt. Továbbá megtalálható és használható a komplexumban a trópusi élményzuhany és a pihentető relaxációs tér.

Már a külsősök is igénybe vehetik

Jó hír minden környező lakos számára, hogy nem kell ahhoz szállóvendégnek lenni, hogy valaki az Európafit bármilyen szolgáltatását kipróbálja, így foglaltság függvényében a wellnessrészleg nyitva áll a külsős érdeklődők előtt is. A külsős vendégek kipróbálhatják a szálloda szépészeti, bőrmegújító és egészségmegőrző szolgáltatásait is, továbbá természetesen az étterem és a bár is nyitva áll ezen vendégek előtt, ahol a gasztronómiai ételkülönlegességeket csodálhatják meg az ide betérők.

A szállodának mindössze annyi a kérése a külsős érdeklődők felé, hogy időben jelezzék érkezési szándékukat, esetlegesen regisztráljanak is, hogy biztosítva legyen számukra mindenképpen a hely az adott részlegen vagy étteremben. A szálloda szolgáltatásairól a honlapjukon vagy a recepciós munkatársaknál lehet bővebben tájékozódni e-mailben vagy telefonos megkeresés által./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…