2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Lilu, Lábas Viki és Kovács Patrícia is fontos jelölést kapott

Közeledik a tavasz, így ismét nyilvánossá vált, kikért szurkolhatunk és kikre szavazhatunk a GLAMOUR magazinnak köszönhetően. A hagyományokhoz híven a 2023-as GLAMOUR Women of the Year gálán a kiemelkedő tehetség és női energia kerül a fókuszba, miközben a szerkesztőség továbbra is fontosnak tartja, hogy a 21. századi ökomissziónak megfelelő, környezetbarát eseményen ünnepelhessen. Márciusban hat kategória jelöltjei közül kerülnek ki a közönségkedvencek, többek között Lilu, Lábas Viki, Kovács Patrícia, Sydney van den Bosch és Kárpáti Rebaka is várja a szavazatokat. Az év hősnője idén Mérő Vera.

A GLAMOUR Women of the Year díj missziója immár másfél évtizede, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban. A szerkesztőség hitvallása változatlan: mindenki nyertes, aki egy női közösség részeként, integrálódva a férfiak által uralt társadalomban hangot tud adni annak, ami motiválja, ami bántja, ami foglalkoztatja, amit létrehozott, amit alkotott. A hat kategória jelöltjei egytől-egyig sikeres példaképek, közülük kerülnek majd ki a nyertesek az olvasók szavazatai alapján.

Az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR-közösség ajánlása alapján jelölést kapott a közönségkedvenc Margaret Island együttes frontembere, Lábas Viki, az eMeRTon-díjas Veres Mónika, a magyar könnyűzene és popkultúra megkerülhetetlen figurája Sena Dagadu, az X-Faktor korábbi versenyzője, a már tavaly is jelölést kapott Dárdai Blanka, és a hazai könnyűzenei színtérre üstökösként berobbanó Дeva is.

Az év színésznője kategória jelöltjei között szerepel a számos filmből és sorozatból is jól ismert Kovács Patrícia, a nemzetközi filmes berkekben is népszerű Stork Natasa, a táncművész és színésznő Sztarenki Dóra, a budapesti Katona József Színház Junior Prima díjas színésznője, Rujder Vivien és a legutóbb több RTL-es sorozatban is bizonyító Dobos Evelin.

Az olvasók ismét megválaszthatják az év közösségimédia-sztárját is. Lady Szomjas, Sydney van den Bosch, Kárpáti Rebeka, DJ Yamina és Fuller Bianka is az esélyesek között izgulhat. Az üzleti életben sikereket elérő nők az év üzletasszonya kategóriájában várják a szavazatokat, így Lilu, a Liluland társalapítója és BODY+ME termékcsalád megálmodója, dr. Árvai Anita, azaz Veganeeta vegán séf, étteremtulajdonos, Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Csoport alaptó tulajdonosa, az AJMAFT selfmade karriertámogatás alapítója, Flórián Fanni, a Szemes Optika háziasszonya és tulajdonosa és Pap Sára, a Tejmadár tulajdonosa.

Az év divattervezője kategóriában Györök Borira, Kaptay Annamáriára (MARI), Tóth Melindára (DAIGE), Poprádi Flórára (CUKOVY), illetve Szécsényi Ágira és Vágó Vanessára, az OAT AVA tervezőire is voksolhatunk. Az év sportolója címre Pap Bianka, Kozák Luca, Zsiga Melinda, Senánszky Petra és Rybanská Natasa is esélyes.

„Az év hősnője” különdíjat minden évben egy olyan szervezet vagy közszereplő kapja meg, melynek vagy akinek hiteles és fontos a társadalmi felelősségvállalása. 2023-ban Mérő Veráé, íróé, publicistáé és jogvédőé az elismerés. A pécsi rendőrség 2014-ben jelentette meg „Tehetsz róla, tehetsz ellene” című, áldozathibáztató kampányvideóit, amelyekre reakcióként Mérő válaszvideót forgatott, egyúttal létrehozta a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-oldalt, és öt évvel később az azonos nevű, sértetti képviselettel foglalkozó alapítványt. Célja, hogy a társadalom befogadható tudatosításával hatékonyan tegyen egy áldozatbarátabb, együttérzőbb Magyarországért.

A gálán a GLAMOUR szerkesztői leleplezik a következő, március végén megjelenő GLAMOUR BOOK bookazine címlapját is. A periodikus kiadvány a női testtel, annak visszaszerzésével foglalkozik.

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 21-én éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken.

 

 

A 2023-as GLAMOUR Women of the Year jelöltjei:

Az év divattervezője
Györök Bori, Kaptay Annamária, Poprádi Flóra /CUKOVY/, Szécsenyi Ági & Vágó Vanessa /OAT AVA/, Tóth Melinda /DAIGE/

Az év színésznője
Dobos Evelin, Kovács Patrícia, Rujder Vivien, Stork Natasa, Sztarenki Dóra

Az év énekesnője
Dárdai Blanka, DEVA, Lábas Viki, Sena Dagadu,Veres Mónika NIKA

Az év vállalkozója
Árvai Anita /VEGANEETA/, Flórián Fanni /SZEMES OPTIKA/, Kende-Hofherr Kriszta, Lilu, Pap Sára /TEJMADÁR/

Az év közösségimédia-sztárja
DJ Yamina, Fuller Bianka, Kárpáti Rebeka, Lady Szomjas, Sydney van den Bosch

Az év sportolója
Kozák Luca, Pap Bianka, Senánszky Petra, Rybanská Natasa, Zsiga Melinda

Az év hősnője
Mérő Vera

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…