2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • A focisták közül Beckham keresett a legtöbbet 2009-ben
A focisták közül Beckham keresett a legtöbbet 2009-ben

A focisták közül Beckham keresett a legtöbbet 2009-ben

A focisták közül Beckham keresett a legtöbbet 2009-benA tekintélyes Forbes magazin felmérése szerint David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott játékosa a legjobban kereső futballista a világon. A 34 éves középpályás az elmúlt évben körülbelül negyven millió dollárral gazdagodott, köszönhetően – fizetése mellett – a többek között a Motorolával, az adidasszal vagy a Giorgio Armanival kötött szponzori szerződéseinek. A lap kimutatása ugyanakkor előrevetíti, hogy Beckham lekerülhet az élről, a 115-szörös angol válogatott ugyanis az AC Milan kölcsönjátékosaként márciusban elszenvedett súlyos Achilles-ín sérülése miatt nem lehet ott a nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ez pedig komoly bevételkiesést jelenthet a számára.

A Forbes listáján a második helyre Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál aranylabdása került, aki 2009-ben harminc millió dollárt keresett.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek