2024. 07. 2. kedd

Ottó
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

Zenél a Győri kapu

Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület KAPUZÖRGETŐ kezdeményezésének következő állomása a ZENÉL A GYŐRI KAPU programsorozat egy új akciója, amely 2020.június 28-án, vasárnap, délelőtt 8:45 és 9:15 között kerül megvalósításra, a Győri kapu 24/D szám alatt található élelmiszer áruház előtti téren.

 Az időpontnak és a helyszínnek is fontos jelentősége van. A programot a vásárlási idősávok eltörlésének alkalmából szerveztük meg, hiszen nem is olyan régen, a 65 éven aluliak 9 előtt, míg a 65 éven felüliek csak 9 óra után tudtak vásárolni ebben a boltban is. A generációk szét voltak szakítva, hiszen együtt vásárolni egyik idősávban sem volt lehetséges.

Az akcióban segítségünkre lesz két kiváló helyi zenész, Szécsi Viktória és Vihula Mihajlo, akik zenei flashmobbal fogják szórakoztatni az arra járó érdeklődőket. A Kapuzörgetők részéről ez egyfajta tiszteletadás is a Győri kapu lakossága felé, akik fegyelmezetten, a szabályok betartása mellett vészelték át a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzetet.

Most, hogy ismét minden korosztálynak, újra lehetősége nyílik közösen átélni a pillanatokat, legyen az akár egy közös bevásárlás vagy egy igényes zenei produkció megtekintése lakókörnyezetünkben, bízunk benne, hogy a Győri kapu lakosai legalább akkora szeretettel fogadják majd ajándékunkat, mind amekkora szeretettel a szervezők és a zenészek átnyújtják azt az itt élőknek és az éppen arra járó egyéb városlakóknak.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek