2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 396 HUF
1 GBP 467 HUF
" Sorsfordító időben összefogásra van szükség"

” Sorsfordító időben összefogásra van szükség”

" Sorsfordító időben összefogásra van szükség"Az ország rossz pályán van, sodródik az árral. Az embereknek nincs jövőképe, nem látják az erőfeszítés, a nélkülözés, a mindennapok küzdelmének értelmét. Nem csak a kritikus, folyamatosan romló gazdasági helyzet, de a politikai bizalomvesztés és a csökkenő társadalmi szolidaritás morális válsága miatt is drámai folyamatok szemtanú és elszenvedői vagyunk.

Ezen azonnal változtatni kell! Az összefogás erejével, a közös felelősség-vállalással: vagy megteremtünk egy új, demokratikus és emberközpontú Magyarországot, vagy menthetetlenül tovább vergődünk a ki nem mondott és meg nem oldott problémák világában, ahogy azt már évtizedek óta tesszük.

Közös felelősségünk ezen a tarthatatlan helyzeten változtatni. Sorsfordító időkben a nemzet összefogására van szükség. Nincs más út előttünk!

A 2010.évi országgyűlési választásokra a Torgyán-Kisgazda Koalíció pártja (akik azt vallják, hogy a jelenlegi hatalmi elitet le kell váltani, és dolgaink rendbetételét nemzeti elkötelezettségű, ma még országgyűlésen kívüli pártokra és civil szervezetekre kell bízni), a Civil Mozgalom (lakatosok, mérnökök, kereskedők, gazdák, művészek, diákok, tanárok, ápolók, orvosok és nyugdíjasok: civilek, akiknek semmi köze a jelenlegi hatalomhoz, civilek, akik megunták, hogy az élősködő pártok döntsenek a fejük felett a sorsunkról – ellenük, civilek, akiknek elege lett a politikusok mutyizásából, a korrupcióból és az ország kirablásából), és az Összefogás Párt (akik új alapon kívánnak új egyezséget kötni közös felelősség-vállassal, az összefogás erejével) választási együttműködést kötött.

A megállapodás értelmében a Torgyán-Kisgazda Koalíció pártja és a Civil Mozgalom támogatja az Összefogás Párt B-A-Z. megyei jelöltjeit.

 


Dr. Kertész-Bakos Ferenc

Ügyvezető alelnök

 

" Sorsfordító időben összefogásra van szükség" " Sorsfordító időben összefogásra van szükség"

" Sorsfordító időben összefogásra van szükség" " Sorsfordító időben összefogásra van szükség"

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…