2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Egyéjszakás kaland a múzeumban: Erotika és Erőszak – A Régészet Sötét Éjszakája

Egyéjszakás kaland a múzeumban: Erotika és Erőszak – A Régészet Sötét Éjszakája

Borzongató és tabudöntögető programmal várja idén májusban látogatóit a Herman Ottó Múzeum, a Régészet Napja alkalmából. Az országos rendezvénysorozat ez úttal a Régészet „sötét” oldalának témái köré rendeződik, amely Miskolcon rendhagyó módon a Régészet Éjszakája lesz. Az interaktív „Egyéjszakás kaland” során az érdeklődők régészek segítségével ismerkedhetnek meg múltunk sötét titkaival, pajzán történeteivel, véres mindennapjaival. A múzeum gyűjteményének legpikánsabb leleteit régészeti „peep show” során leshetik meg, de bepillantást nyerhetnek egy tömegsír feltárásának nyers valóságába is.
Számos meglepetéssel, előadásokkal, műsorokkal és a komoly témák mellett természetesen humorral is várjuk a látogatókat. Az oldott hangulatért a Társalkodó szobában felnőtt korú vendégeink számára borvásárlási lehetőséget is kínálunk a Czemiczki Pincészet válogatott nedűiből.
A program 2019. május 24-én, pénteken 19:00 és 24:00 óra között kerül megrendezésre, a Herman Ottó Múzeum főépületében (Görgey A. u. 28.). A sajtó képviselőit a rendezvény napján 18:00 órai kezdettel szeretettel invitáljuk egy a programot megelőző sajtónyilvános tájékoztatóra.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött és kizárólag a rendezvényhez kapcsolódó programok helyszíneire érvényes! Belépés csak 16 év felett!
A 15 -15 fős turnusok óránként indulnak, A és B csoportra bontva, az Erotika és Erőszak termekben félóránként váltva egymást.
A tematikus programokon való részvételt követően, a Társalkodó szobában további beszélgetési lehetőségre invitáljuk vendégeinket!
További részletek: www.facebook.com/regeszet.hermuz és
https://www.facebook.com/events/2055887314704829/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ukrán gyerekek a Ráth-villában
Már három alkalommal fogadott az Iparművészeti Múzeum múzeumpedagógiai osztálya a háború miatt jelenleg hazánkban élő ukrán gyerekeket kifejezetten ne…

További cikkek