2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Minden korosztály fittségéért

Minden korosztály fittségéért

Minden korosztály fittségéértA 4. Fittségi Sportnapot március 28-án, vasárnap, 10-16 óra között rendezik meg Miskolcon, ahol számos, az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítót is találhatnak majd az érdeklődők.

/Jókedv és mozgás a Fittségi Sportnapon./

A Generali Aréna névre keresztelt népkerti sportcsarnokban először próbálhatják ki a borsodiak a spinninget. A 60 speciális tekerő-gépet elfoglalók Cseh Dáviddal gyakorolhatnak együtt. A szintén első alkalommal az óraadók között szereplő, a televízióból is jól ismert Czanik Balázs ezúttal Capoeira Aerobikra hívja, várja a sportembereket. Német Robi salsa-dance aerobikja, valamint a miskolci Kállai Éva ovis és step-aerobikja, Béres Tímea nyílt órája, valamint a Ködmön Táncegyüttes rögtönzött tánctanítása egyaránt a színvonalas kínálat részét képezik. A műfaj kedvelői bizonyára örömmel vszik a hírt, újra eljön az eddig egyszer sem hiányzó egykori aerobik világ- és Európa-bajnok „Pécsi Sas”, Katus Attila.

A kisgyermekeknek az aerobik órákkal párhuzamosan egész napos Cifra Palota Játszóházat biztosítanak a házigazdák, a Hangyaboly Sportegyesület és a Justitia Fuji-Yama SE testnevelői, edzői pedig sportos foglalkozásokat tartanak a sportcsarnok galériáján.6 éves korig a belépés ingyenes. A belépőjegy mindössze 300 forint és tombolaszelvényként is funkcionál, ráadásul egyszeri belépésre jogosít a dr. Kemény Dénes Városi Uszodába! Az első 500 látogató ezúttal is egyedi ajándékot kap.

Infoline:

További információt a 46/504-780-as telefonszámon, vagy a részletes programot is tartalmazó www.borsodsport.hu honlapon lehet begyűjteni.

(Fotó: Magánarchívum)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…