2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Nyomravezető elkövető

Nyomravezető elkövetőTöbbször fordult, útközben meg-megállt a tolvaj, hogy nehéz zsákmányát szekrény mögé rejtse, majd elaludt. A rendőrök felébresztették őt, mivel sáros lábnyomai elárulták hollétét.

A napokban jelezte egy borsodgeszti férfi, hogy családi házából az éj leple alatt elvittek nagyobb mennyiségű fagyasztott húst, illetve 60 liter házi pálinkát. A gazda kára meghaladta a 200 000 forintot.

A Bükkábrányi Rendőrőrs körzeti megbízottai a sértett hívása nyomán legott a helyszínen teremtek. Az adat és információgyűjtésük során olyan lábnyomokra lettek figyelmesek, amelyek a szomszédos település felé vezettek. A kmb-sek elindultak a forró nyomon, és útközben látták, hogy a tolvaj megállhatott útközben és letehette a csomagját. A sáros lábnyomok végül egy sályi házhoz vezettek, ahol mélyen aludtak az otthoniak.

A házkutatás során a rendőrök a hűtőben megtalálták a korábban ellopott fagyasztott húsokat, kolbászokat és egyéb húskészítményeket, illetve a szekrény mögött lévő rejtekhelyen pedig a házi pálinkát. A sértett kára így teljes egészében megtérült.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást a sályi férfival szemben. aki kihallgatása során többek között elmondta, hogy több fordulót tett, mire elhordta zsákmányát, illetve útközben meg-megállt a nehéz pakk miatt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…