2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Rátámadt a taxisra

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy helyi nővel szemben folytattak le, aki rátámadt egy taxisra.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 47 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított 2018. szeptember 23-án 18 óra körül Miskolcon, az egyik kórház parkolójában előzetes szóváltást követően az őt oda szállító taxis felé csapott kézi táskájával. A nő ezt követően letörte az autó ablaktörlő laptáját, amivel szintén megpróbálta eltalálni a védekező sofőrt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Miskolci Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek