2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Nyíltlevél a B.-A.-Z. megyei 11-es választókörzetben induló országgyűlési képviselőjelölteknek
A rendőrök nem lehetnek a politika játékszerei!

Nyíltlevél a B.-A.-Z. megyei 11-es választókörzetben induló országgyűlési képviselőjelölteknek

Tisztelt Országgyűlési Képviselőjelölt Társam!

Rövid időn belül letelik, egy négyéves kormányzási ciklus, de egyben el is kezdődik egy új, amelynek alapjaiban másnak kell lennie, mint az eddigi 20 évben volt.

A megosztó pártoskodás helyett 20 év után talán először, de végre valódi képviselet, összefogás kell, hogy legyen a magyar Parlamentben!

Az ország előtt álló sorsdöntő feladatok rendkívül sürgetőek! Megoldásukhoz teljes összefogásra, józanészre, új gondolatokra, új politikai stílusra van szükség.
Olyan országgyűlési képviselők kellenek akik, szívükön viselik hazájuk, nemzetük sorsát.

A választás tisztaságának fogalmába az is beletartozik, hogy nyitott és értelmezhető programokat tárunk választóink elé, akik valamennyi programot megismerve, a tényleges megvalósíthatóságot figyelembe véve döntenek a számukra legelőnyösebb mellett.

Ez az igazi demokrácia.

 

A választások közeledtével egyre nő a feszültség a választópolgárokban, a választásokon induló pártok politikusaiban és jelöltjeikben is. Az én személyes véleményem, hogy nekünk, a választásokon induló jelölteknek nem egymást kell legyőzni, hanem a választópolgárokért és hazánkért egymással összefogva kell cselekedni.

Nekünk az a feladatunk és kötelességünk, hogy a választópolgárt részletesen, a számára jól érthető formában tájékoztassuk, a pártok programjáról, az ország valós helyzetéről és a lehetséges kilátásokról. Ez azért fontos, mert a választópolgár csak akkor tud jó, megalapozott, felelős döntést hozni, ha minden induló párt programját részletesen ismeri és az ismerete alapján tudja a számára a legkedvezőbbet, a leghitelesebbet, a legigazabbat kiválasztani.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei 11-es Választó Körzetben induló országgyűlésiképviselő-jelöltek közül csak az egyikünk fog a választópolgárok megelőlegezett bizalmából a Parlamentben mandátumot szerezni. Természetesen mindannyian bízunk és reménykedünk abban, hogy a szavazók megtisztelő választása és megelőlegezett bizalma ránk fog esni. Én is bízom abban, hogy a választó polgárok értékelik eddigi munkámat, kiállásomat, melyet az ő érdekeikben tettem. Választási győzelmem esetén meg fogom kérni a 11-es választókerület többi jelöltjét, hogy értékes tudásukkal és munkájukkal a továbbiakban közösen, együttes erővel dolgozzunk a választóinkért és hazánkért.       
Amennyiben a választásokon a választók többsége szavazataikkal nem engem fog támogatni, még a választások estéjén fel fogom hívni a győztes képviselő társamat, és tiszta szívből fogok neki gratulálni, elért eredményéhez. Fel fogom neki ajánlani segítségemet és együttműködésemet. A többi jelölttársamat is erre fogom bíztatni, mert akármelyikünk is fogja megnyerni a választást, a feladat óriási már-már emberfeletti, amivel egy országgyűlési képviselő, bármelyik párt tagja is egyedül nem képes megbirkózni. A 11-es választó kerület és Magyarország újbóli felvirágoztatásához szükség van valamennyi párt és a mögöttük álló magyar állampolgárok összefogására. Bár a választásokon csak egyikünk győzhet, de egyikünk sem lesz vesztese a megmérettetésnek, mert mindannyian a bennünk bízó választóinktól megtisztelő, felbecsülhetetlen értékű szavazatokat fogunk kapni, ami feléjük minket kötelez. Ők a választás után is elvárják tőlünk, hogy érdekeiket és akaratukat megfelelően képviseljük. A választók bizalmát kötelességünk megszolgálni és választásokat követően az összefogás szellemében együtt, tovább dolgozni a nemzeti megbékélés jegyében.

 

Kötelességünk szembenézni az emberekkel, és őszintén feltárni előttük azt a jövőképet, választási programot – annak minden realitásával – aminek megszavazását kérjük tőlük.

Ehhez viszont választóinkat tiszta döntési helyzetbe kell hozni!

Ennek elérése, és biztosítása érdekében én:

 

SZEPESSY ZSOLT, Monok polgármestere az ÖSSZEFOGÁS PÁRT elnöke és egyben a B.A.Z. megyei 11. számú (szerencsi) választó kerület jelöltje. Tisztelettel MEGHÍVOM valamennyi országgyűlési képviselőjelölt társamat, egy lakosság előtti, nyilvános VITAFÓRUMRA!

 

Legyen ez egy előremutató, nyugodt beszélgetés, pártunk programjainak őszinte ismertetése, feltárása.

Adjuk meg az esélyt választóinknak, hogy elképzeléseinket megismerhessék, erről véleményt nyilváníthassanak, kérdéseket tehessenek fel, majd április 11-én ismereteik alapján nyugodt lelkiismerettel szavazhassanak.

A fórum megtartásának helyszínének a térség két egyforma rangú központi települését, SZERENCS, és TOKAJ városát javaslom.

A területileg nagy választó körzet is indokolja mindkét város bevonását, mivel a környező települések lakossága könnyebben jut el a hozzá közelebbi városba!

A két városon belül, dolgaink megvitatásának konkrét helyét én biztosítom!

Bízom abban, hogy Képviselőjelölt társam egyet ért velem a nyilvánosság előtti vita, megbeszélés, szükségességében, növelve ezzel is a választók bizalmát!

Álláspontom szerint a vitanapokat 2010. április 3-án 16:00 Szerencsen, illetve 2010. április 4-én 16:00 Tokajban kellene megtartani.

Fenti javaslataimmal kapcsolatos megtisztelő válaszát mielőbb várom.

 

 

 

MONOK, 2010. március. 16.

 

Őszinte tisztelettel:

 

 

Szepessy Zsolt
MONOK
Polgármestere

B.A.Z. megye
11.sz.vk.orsz.gyül.képvis.jelöltje.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

„Lopott idő”
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei néhány óra alatt két olyan teherautót ellenőriztek, amikben a sofőrök távirány…