2024. 08. 19. hétfő

Huba
1 EUR 393 HUF
1 GBP 461 HUF

Fergeteges Családi hétvége a Miskolctapolcai Strandfürdőben

Fürdőruha, papucs, törülköző – ha minden megvan, indulhat a család! Július 21-én és 22-én két napon keresztül izgalmas gyermekprogramok, esti koncertek és kellemes fürdőzés várja mindazokat, akik a Miskolctapolcai Strandfürdőt választják a hétvégi kikapcsolódás helyszínéül.
Szombaton lufihajtogató bohóccal találkozhatnak a gyermekek, készül majd csillámtetoválás is, délután pedig fitness programok biztosítják az aktív kikapcsolódást, így lesz majd aquafitness, köredzés és Body Art foglalkozás. A pörgős Break Dance bemutatót követően pedig 17:00 órától Gáspár Laci koncertjét élvezheti majd a család minden tagja.

Vasárnap a szépségápolási- és egészség tanácsadással foglalkozó témasátorban tombolasorsoláson lehet majd részt venni, a Healthy Day (egészségnap) keretein belül pedig életmóddal kapcsolatos tippeket kaphatnak és frissen facsart gyümölcsleveket kóstolhatnak az érdeklődők. 15:00 órától íjász, majd haditechnikai bemutató következik, 17:00 órától fellép az UFO.

A szervezők mindkét napon déltől látványsütéssel kedveskednek a vízi programoktól éhes vendégeknek. A pihenni vágyó felnőttek ezen kívül masszázsprogramokon is kikapcsolódhatnak.

Persze nem csak ezen a hétvégén érdemes ellátogatni a strandfürdőbe, hiszen a külső területen található 50 méteres úszómedence és az új játékelemekkel felszerelt családi medence mellett 2 röplabdapályával és 2 lábteniszpályával, valamint ingyenes napozóágy-használattal várják a vendégeket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…