2023. 12. 2. szombat

Melinda, Vivien
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Három távon a vár-árokból

Az I. Diósgyőri-vár Trail elnevezésű terepfutóversenyt július 22-én, vasárnap rendezi meg Miskolcon a Marathon Club SE.
A Katona Ferenc önkormányzati képviselő vezette szervező bizottság korosztályi megkötés nélkül, Nagy Lajos király egykori erődítményének vár-árkából félmaraton (19,407 km, +822 m szintemelkedés), kismaraton (8,021 km, +325 m szintemelkedés), és minimaraton (1,4 km) távokra invitálta és invitálja a sportbarátokat. A Diósgyőri-várat is üzemeltető Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. hathatós közreműködésével életre hívott esemény előnevezői a rajtszámokat július 21-én, szombaton 15.00-18.00 és a verseny napján 8.00-10.00 óra között vehetik át a vár-árokban kijelölt versenyközpontban. Ugyanebben a két időpontban a szervezők lehetőséget biztosítanak a helyszíni nevezésre is.
Az idén indult MC Félmaraton TOUR sorozat 2. állomását jelentő esemény 10 órakor, a félmaraton rajtjával kezdődik, majd egy órával később indul a kismaraton, míg a gyermekfutam rajtja 11.15 órakor lesz.
A rajtszámmal rendelkező futók a házigazda létesítmény megtekintésére jogosító belépőkarszalagot is átvehetnek a jelentkezéskor.
Mind három táv valamennyi célba érkezője egyedi befutó-érmet kap ajándékba.
További részletek, pálya-információk a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Horn Lilla és az autósport!
Horn Lilla fiatal kora ellenére szép sikereket ért eddig a gokartsportban, és már bontogatja a szárnyait a karosszériás autókban. Lillával beszélg…

További cikkek