2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Két bajnokság, két ezüst, négy egyéni csúcs

Két bajnokság, két ezüst, négy egyéni csúcs

A Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) hosszútávfutói közül Pataki Anna, a nemrégiben megrendezett két országos bajnokságon is a dobogó második fokát érdemelte ki, ráadásul mindkétszer egyéni csúccsal.
A 32.WIZZ AIR Budapest Félmaraton keretében megrendezett országos bajnokságon Pataki Anna  1:26:09 órás idővel, mely két perccel jobb volt, mint eddigi legjobb ideje, az  U23-as korcsoportban harcolta ki az ezüstérmet, míg abszolútban a nyolcadikként végzett. Ugyan itt, az U23-as korcsoportos férfiaknál Tóth Róbert 1:18:09 órás alapcsúcsa a hetedik helyhez volt elegendő.
A 10 km-es országúti futó országos bajnokságon, melynek Szombathely adott otthont, Pataki Anna 38:26 perces idővel, mely szintén közel 2 perccel jobb egyéni csúcsánál, korcsoportjában az ezüstérmes pozíciót érdemelte ki, míg abszolútban a 12. lett. Tóth Róbert 33:07 perce (eddigi legjobbja 35:29 volt) korosztályában a 8., abszolútban a 17.  helyhez volt elegendő.
Mindkét sportoló felkészítését Papp János, egykori kétszeres maratoni futó országos bajnok irányítja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek