2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Zöld-Hírek
  • »
  • Miként járul hozzá iskolám az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez?

Miként járul hozzá iskolám az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez?

… címmel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet a megye 9-12. évfolyamos középiskolás diákjai számára.
A pályázat célja: az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás, a környezetvédelem és az erőforrás-felhasználás hatékonyságának előmozdítása, továbbá a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élő középiskolás diákok környezettudatos látásmódjának a kialakítása és fejlesztése.

A nevezés feltételei: iskolánként legfeljebb két, 5 fős csapat nevezhet a versenyre, amelyek 2017. október 3-tól 13-ig, a regisztrációs lap megküldésével jelezhetik részvételi szándékukat a klimastrategia@hivatal.baz.hu címen.

Feladat:

1.) a csapatok a regisztrációt követően felkészülési anyagot kapnak, amit felhasználhatnak a www.baz.hu honlapon október 24-től november 13-ig elérhető teszt kitöltéséhez;

2.) a csapatoknak 2 perces videóban kell bemutatniuk, hogy iskolájuk miként járul hozzá az éghajlatváltozás elleni küzdelemhez, és a felvételt november 13-ig fel kell tölteniük valamely nyilvános videomegosztó webhelyre.

A videofelvétel jellemzői:
– aláfestő zenét és szöveget tartalmazhat;
– bármilyen képfelvételre alkalmas eszközzel készülhet;
– minimális felbontása: 640×480;
– formátuma: mp4;
– a filmen azok szerepelhetnek, akik beleegyezésüket adták a szerepléshez;
– a csapatoknak fokozott figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy a rövidfilm semmilyen másokat sértő magatartást, szöveget (beszéd vagy felirat) nem tartalmazhat.

A pályázat érvényességének feltétele az igazoló lap kitöltése, melyet kérünk, hogy a videofelvétel elérhetőségének megküldésével egyidejűleg, 2017. november 13-ig juttassanak el a klimastrategia@hivatal.baz.hu címre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek