2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF

Lezárt ügyek: Oszlopnak ütközött

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal fejezte be annak a férfinak az ügyét a rendőrség, aki Kazincbarcikán autójával balesetet szenvedett és utasa súlyosan megsérült.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2017. július 10-én 20 óra 10 perckor Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton közlekedett, amikor járműve sebességét nem megfelelően választotta meg és autójával megcsúszott a vizes úttesten, majd egy oszlopnak csapódott.  A baleset során egy, a gépjárműben utazó 23 éves helyi férfinak 8 napon túl gyógyuló kézsérülése keletkezett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében járművük sebességét a szabályokat betartva, a mindenkori időjárási- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…

További cikkek