2024. 04. 30. kedd

Katalin, Kitti
1 EUR 391 HUF
1 GBP 457 HUF

Kiválósági tanúsítványt kapott a TripAdvisortól a Diósgyőri vár

A világ legnagyobb utazási oldala a látogatói értékelések alapján Kiválósági Tanúsítvánnyal tüntette ki a Diósgyőri várat. Az elismerést olyan látnivalók, vendéglátóhelyek, éttermek és szállások kaphatják meg a világ minden táján, amelyek folyamatosan nagyszerű élményeket nyújtanak vendégeiknek. Nagy Lajos egykori vára immár harmadik éve folyamatosan megkapja a kitüntetést.

Büszkék vagyunk arra, hogy ezt az elismerést vendégeink véleménye alapján érdemeltük ki. Számunkra az ő visszajelzésük a legfontosabb. Arra törekszünk, hogy aki a Diósgyőri várban megfordul, élményekkel térjen haza és egy igazi időutazásban legyen része. 2014-ben megvalósult a vár teljes rekonstrukciója. Azt szerettük volna, hogy a felújítás után a vár minél többet eláruljon történelméről, azokról az uralkodókról, eseményekről, emberi sorsokról, amelyek a falaihoz kötődnek. A vendégeket a vár népe, udvarhölgyek, lovagok kalauzolják a tárlatvezetéseken, az időutazást pedig korhű berendezési tárgyak, hagyományőrző programok és történelmi játékok is segítik” – mondta Novák Irén a Diósgyőri várat üzemeltető Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője.

„A TripAdvisor azokat a látnivalókat, vállalkozásokat tünteti ki a díjjal, amelyeket az utazók folyamatosan dicséretben és elismerésben részesítenek” – mondta el Heather Leisman, a TripAdvisor iparági marketing-igazgatóhelyettese. „Ez az elismerés lehetővé teszi, hogy olyan vállalkozásokat jutalmazzunk a nagyközönség előtt, amelyek aktív kapcsolatot tartanak fenn vendégeikkel, és a visszajelzéseket felhasználva segítenek az utazóknak, hogy megtalálják és bizalommal lefoglalják a tökéletes utazást.”

A Kiválósági Tanúsítvány az utazók által egy 12 hónapos időszak során a TripAdvisoron közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Ahhoz, hogy egy vállalkozás megfelelő jelölt legyen, összességében legalább négy buborékkal kell rendelkeznie a TripAdvisor ötbuborékos osztályozási skáláján, értékelései számának el kell érnie a meghatározott minimumot, valamint profiljának legalább 12 hónapja szerepelnie kell a TripAdvisoron.

Bővebb információ és interjúszervezés:

ALMÁSI BEATRIX

kommunikációs menedzser, MKK-Diósgyőri vár

Mobil: 20/77-99-149

E-mail: almasi.beatrix@miskolcikulturaliskozpont.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek