2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Idén Tisza sportruházatban utazik Rióba a Magyar Paralimpiai Csapat

Idén Tisza sportruházatban utazik Rióba a Magyar Paralimpiai Csapat

Szeptember 1-én, 43 sportolóval indul útjára Brazíliába a Magyar Paralimpiai Csapat. A sportolók hivatalos sportruházata, amelyben az éremátadáskor és a paralimpiai játékok helyszínein megjelennek, a magyar tulajdonú és magyar tervezőkkel dolgozó Tisza Cipő márka nevéhez köthető.

A Tisza a sportruházat elkészítése mellett Ezüst fokozatú támogatóként segíti a Magyar Paralimpiai Csapat felkészülését.

Július 15-én a Várkert Bazárban rendezett divatbemutatón láthatták először a Magyar Paralimpiai Csapat formaruháját és sportruházatát. A bemutatón Vidák László, a Tisza márka tulajdonosa is megszólalt. “A tervezéskor a kényelmi szempontokat és az egyedi igényeket vettük figyelembe, hogy ezekben az öltözetekben minden körülmények között jól érezzék magukat a sportolók. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Nemzeti csapatunknak magyar gyártói hátteret tudtunk biztosítani.”

A sportruházatban a gála- és utazómelegítő, rövidnadrág, pólók, cipők, táskák tartoznak. A gálamelegítő piros díszítésű fehér felsőt és zöld nadrágot tartalmaz, természetesen a magyar címerrel, a Magyar Paralimpiai Csapat logójával és a Magyarország felirattal ékesítve. A paralimpiai faluban illetve a versenyekre utazva a sportolók szürke melegítőt, szürke és zöld rövidnadrágot, fehér, piros és szürke pólókat viselnek majd.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek