2024. 06. 24. hétfő

Iván
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Tovább erősödik a támadósor

Újabb kanadai játékossal bővült a DVTK Jegesmedvék kerete. A szélső Andrew Johnston egy évre kötelezte el magát klubunknál, és várhatóan hétfő délután érkezik Magyarországra.


Tovább erősödik a támadósor

Legújabb csatárunk is az ECHL-ből érkezik, aki a tavalyi szezon megelőzendően a Philadelphia Flyers farmcsapatainál játszott három évig, köztük 50 alkalommal az AHL-ben. Egy igazán sokoldalú játékos, aki nem csak a pontszerzésekből, hanem a védekezésből is kiveszi a részét. Emellett a speciális játékhelyzeteknél is lehet rá számítani.

– Még nem tudok sok mindent Magyarországról, de miután megkeresett a csapat, utánanéztem az interneten, beszéltem barátokkal, és csupa jót hallottam az országról és a városról is – nyilatkozta Andrew Johnston. – Igazán várom, hogy kipróbálhassam magam Európában. Bízom benne, hogy sok sikert érünk el közösen, legfőbb célom, hogy ismételten bajnoki címhez segítsem a DVTK Jegesmedvéket. Várom a szurkolókkal való találkozást is, remélem sok örömet tudunk nekik szerezni, és ezúton is üdvözlöm őket!

Andrew Johnston leigazolásával a légiósok száma véglegesnek tekinthető. Új játékosunk hétfő délután érkezik meg Magyarországra, az edzésekhez várhatóan kedden csatlakozik.

Névjegy
Vezetéknév: Johnston
Keresztnév: Andrew
Születési idő: 1991. július 6.
Születési hely: Saskatoon (Saskatchewan, Kanada)
Magasság: 185 centiméter
Súly: 87 kilogramm

A DVTK Jegesmedvék kerete
Kapusok
Adorján Attila
Kiss Bence

Védők
Bernáth Milán
Cianfrini, Paul
Dankó Miklós
Joe, Colin
Gőz Balázs
Kovács Arnold
Laczkó Ákos
Láda Balázs
Leppanen, Jarkko
Vojtkó Mátyás

Csatárok
Albert Tibor
Benedek Roland
Galanisz Nikandrosz
Hajós Roland
Karda Milán
Magosi Bálint
Miskolczi Márk
Pavuk Attila
Popovics Patrik
Ritó László
Sági Martin
Sakaris, Peter
Szeszák Martin
Szopos Ottó
Tóth Adrián

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…