2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • A DVTK focistájával is találkozhatnak a miskolciak szeptember 4-én a Színházünnepen!

A DVTK focistájával is találkozhatnak a miskolciak szeptember 4-én a Színházünnepen!

Sok szeretettel hívjuk a város lakosságát szeptember 4-én Színházünnepünkre! A program újabb különleges elemmel bővült: A DVTK-val való együttműködésnek köszönhetően vasárnap a Diósgyőr csatára, Georges Griffith megmérkőzik színházunk igazgatójával, Béres Attilával egy fejelőpárbajban. A párbaj zenei aláfestéséről a Miskolci Nemzeti Színház zenekara gondoskodik. A megmérettetésre 11:30-tól kerül sor a színház előtt.

Ezen kívül flashmobok, közös bográcsozás és egy kis ízelítő az új bemutatókból is várja a nézőket. Este pedig KI MIT VIRÍT? címmel játékos formában mutatkoznak be a társulat új tagjai: Bodoky Márk, Farkas Sándor, Feczesin Kristóf, Prohászka Fanni, Rózsa Krisztián, Somhegyi György, Tenki Dalma!

A produkciókat a társulat tagjaiból álló szakértő zsűri pontozza, amelynek elnöke Harsányi Attila! Az est műsorvezetője Lajos András, a játékmester pedig Kokics Péter, akit a Kilépő házigazdájaként már ismerhetnek nézőink! Helyszín: Nyári színház.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Sneakerek számla nélkül
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai folyamatosan ellenőrzik a közösségi felületeken és online portálokon értékesítőket. Az elektronikus ada…