2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Dk közleménye

„Aki azt vizionálja hogy a Martin-kertvárosban menekülttábor lehet, annak kényszerzubbonyban kellene egy megfelelő intézményben pihennie, nem pedig Miskolc város közgyűlésében ülnie.
Hogy ezt az egész népszavazási csinn-bumm cirkuszt mennyire kell komolyan venni, azt pontosan jelzik Völner Pál fideszes államtitkár Európai Bizottságnak elmondott megnyugtató szavai, miszerint a Fidesz lapjának adott interjúban elmondottak „csak a kampány politikai túlzása, nem kell őket komolyan venni”.

Így van ez a tegnapi Soós-Molnár „sajtótájékoztatóval” is. A közpénzből fenntartott Fidesz médiának előadott kampányműsor az egész.Nevetséges hőbörgés, átlátszó trükk.
Inkább arra a kérdésre adjanak választ a képviselő urak, miért érdekük, hogy Orbán kivezesse az országot az EU-ból? Mert végül idevezet ez a népszavazással való szélhámoskodás – ha bedőlünk neki.
A héten egyértelműen kiderült, hogy a tavalyi Orbán turnén bejelentett „Modern városok” program megbukott, mert az állam nem fog erre pénzt adni. Arra szólították fel a városokat, hogy amennyiben meg akarják csinálni a bejelentett giga projekteket, keressenek hozzá uniós forrást. Tehát a Martin-kertváros körül nem épül meg az ipari park, csak ha az Unió kifizeti.
Menekülttábor természetesen nem lesz Miskolcon. Ám ezt a szélhámos riogató politikát folytató fideszes vezetést látva azt kell mondanom, így nem lesz uniós támogatás sem, munkahely sem, semmi sem.
Kedves miskolciak, ne hagyják, hogy ezek a kétbalkezes politikai Rodolfók megvezessék Önöket!

Maradjanak otthon, maradjanak Európában!
Varga Gergő
Demokratikus Koalíció
ügyvezető alelnök
Miskolc”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek