2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Az elmúlt év sportkiválóságait köszöntötték
Az elmúlt év sportkiválóságait köszöntötték

Az elmúlt év sportkiválóságait köszöntötték

Az elmúlt év sportkiválóságait köszöntötték Már tradícióként jegyzik Tiszaújvárosban, hogy minden év végén a különböző sportágak helyi legjobbjait köszöntik és jutalmazzák. Ezúttal a 2009 évi Sportgála meghívottai ismét benépesítették a városi sportcsarnokot, ahol sportolókon, edzőkön, szakembereken kívül jelen volt számos országos és megyei szakág-és intézményvezető.

Koscsó Lajos Tiszaújváros polgármestere és Bráz György alpolgármestere köszöntötték a megjelenteket és értékelték az elmúlt esztendő sport eseményeit, a különböző szakágak legjobbjait, azok felkészítőit, köszönetet mondtak a támogatóknak. Néma felállással adóztak a közelmúltban elhunyt sportolók emlékeinek, majd következett a legsikeresebb, a legjobb eredményt elérők, felkészítők, és támogatók elismerése, ajándékozása, több lépcsőben. A helyi önkormányzat által kiemelt hat sportág 2009 év legjobbjai, a Magyar sportévkönyv illetve a Tiszaújvárosi évkönyv 1-1 példányát és emléklapot vehették át. Külön díjazták és köszöntötték Gál Csabát, a Sport-Park Nonprofit Kft ügyvezető igazgatóját, aki az ünnepséget megelőzően átvette a Sportlétesítmények Országos Szövetségének Takács Tamás díját.

Elsőként az utánpótlás és diáksport kategóriában 26-an, a felnőtt sportolók közül 14-en, a kiemelkedő nemzetközi eredményekért 9-en, a kupát kapott sportolók közül 6-an, az általános iskolás diáksportolók közül ketten, míg tudományos tanácsadóként egy főt jutalmaztak. A 2009 év tiszaújvárosi sportolóinak, edzőinek kimagasló teljesítményét igazolja az az 58 elismerés és díj, amely a sportgálán átadásra került. A díjátadások szünetében a jelenlévőket Keleti Andrea és Kovács Zoltán, valamint együttesük fergeteges tánccal szórakoztatta, majd az állófogadás előtt a Groovenhause együttes tette emlékezetessé a sportgálát.

 

F.B.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Mecsekről a Fehérvár ralira
Villáminterjú a Fehérvár rali előtt Kronome Ákossal. Ákos, túl vagytok az 57. Mecsek Ralin. Ott voltatok elsők, és hatodikak is összesítésben a P12 …

További cikkek