2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Lezárt ügyek: Egy híján harminc helyre tört be

Befejezték az ózdi rendőrök a nyomozást azzal a betörővel szemben, aki huszonkilenc pincét tört fel.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást G. Lajos 51 éves ózdi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus végétől október 16-ai elfogásáig Ózdon összesen huszonkilenc lépcsőházi pincetárolót tört fel. A tolvaj elsősorban használati tárgyakat és kézi szerszámokat lopott el.

A hatóság a bűnügyi őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az illetékes járásbíróság 2015. október 18-án elrendelt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást a  napokban  lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek