2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Az autóbusz- és villamosvezetők öt százalékos béremeléséről döntött a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága

Az autóbusz- és villamosvezetők öt százalékos béremeléséről döntött a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága

A Miskolc Holding Zrt. vezetése által megfogalmazott béremelési javaslatot az MVK Zrt. érdekképviseleti szervezetei az október végi tárgyalásokon visszautasították. Az így előállt helyzettel összefüggésben, a következő álláspontot alakította ki a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága.
A Miskolc Holding Zrt. felelős gazdálkodása és közszolgáltató társaságaink biztonságos, folyamatos működtetése, Miskolc város egész lakossága számára megkérdőjelezhetetlen érték és követelmény.
Vállalatcsoportunk gazdasági vezetése a dolgozói érdekképviseletekkel folytatott tárgyalásai során mindenekelőtt ezt a lakossági érdeket tartotta szem előtt.

Tagvállalataink összessége szempontjából is felelősen, a miskolci közszolgáltatások biztonságos működtetése jegyében jártunk el akkor, amikor az országos átlagtól béreiket tekintve leginkább elmaradó, de
nélkülözhetetlen szolgálatot ellátó autóbusz- és villamosvezetők 2015. november elsejétől hatályos, öt százalékos bérrendezésére tettünk javaslatot.

Mivel bérrendezési javaslatunk alaposan megfontolt gazdasági számításokon és szociálpolitikai elhatározáson alapult, bevezetéséről azonnali intézkedés született: a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága döntött az autóbusz és villamosvezetők 2015. november elsejétől hatályos öt százalékos béremeléséről!

Kérjük a tisztelt dolgozói érdekképviseletektől a fenti intézkedés szíves tudomásulvételét!

Miskolc Holding Zrt. Igazgatóság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek