2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Irodalmi Fonó a Feledy házban

A Gömörország Regionális Kulturális Egyesület és a Múzsák Kertje Baráti Kör meghívja 2015. november 13-án,  pénteken délután 5 órára,  verses-boros beszélgetésre a HOM –  Miskolci Galéria Feledy házába (Miskolc, Deák tér 3.)
A  68. találkozó témája:
Párhuzamos lélekrajzok
Babits Mihály, József Attila, Dsida Jenő, Jékely Zoltán és Kovács András Ferenc versei.
Bevezetőt tart dr. Kabán Annamária és dr. Mózes Huba
Vendégünk lesz – reményeink szerint – sok mindenki, akik már voltak itt és akik még nem. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!    Aki jól érzi magát velünk, hozzon belépőként egy üveg bort  (vagy amit szívesen iszik)!  Persze a pogácsát sem utasítjuk el.                              A hagymás-zsíros kenyeret a házigazdák biztosítják.
.   
A verseket Ötvös Éva, Petri Nóra, és Balázs István mondja el.
Természetesen a boron kívül mindenki hozhat szívéhez közel álló, a témához kapcsolódó alkotást, bemutatás céljából! Saját írásokat különös örömmel várunk! Ha ki-ki maga olvassa fel, nagyon örülünk, de megkérheti rá a „házigazdák” valamelyikét is.                                                                                                      

  A „fonókat” minden hónap második péntekjén délután öt órakor rendezzük,                                                                              a változtatás jogát fenntartva

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek