2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Reagálás a DK mezőkövesdi közleményére

Mátyás királyról számos mesét ismerünk: álruhában járta az országot, hogy megismerje, milyen körülmények között élnek az emberek, mi a véleményük. Valóban tudni akarta, mi zajlik a településeken.
Szűcs Erika eljött Mezőkövesdre, kiállt a Városi Stadion elé, és elmondta a véleményét, ami igazán torzra és egyoldalúra sikerült. Nemcsak azért, mert fogalma sincs a településünkön az elmúlt években, illetve a jelenleg zajló fejlesztésekről, de arról sem, hogy milyen terveink vannak a következő időszakra.

Nyilatkozatának egyetlen célja a hangulatkeltés, a feszültség gerjesztése. Teszi ezt oly módon, hogy keveri a verseny- és tömegsportokkal kapcsolatos beruházásokat, sőt, odáig ragadtatja magát, hogy a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőt minősíti igénytelennek.

Mondandója leginkább a tényeket nélkülözi. Mezőkövesden ugyanis az elmúlt években modernizáltuk a közintézményeket, folyamatosan újítjuk az utakat, járdákat, köztereket, fejlődik az infrastruktúra, támogatjuk a gyermekek tanulását-fejlődését, számos szociális juttatással segítjük az időseket. 2014-ben 240 millió forintot fordítottunk a tömegsport infrastruktúrájának fejlesztésére. Különösen sokat dolgozunk településünk két egyedi értékének, a matyó kultúrának és a Zsóry fürdőnek a fejlesztéséért. Utóbbiban a közelmúltban átadott 1 milliárdos beruházás után jelenleg egy újabb 1,2 milliárdos fejlesztés zajlik, mely nemcsak az uszodát, hanem a teljes fürdőterületet varázsolja 21. századi komplexummá.

Tehát, tisztelt Szűcs Erika: mielőtt kiáll a saját kamerája elé, hogy politikai tőkét kovácsoljon mások kárára, előbb tájékozódjon a tényekről! Ajánlom figyelmébe Mezőkövesd Város Gazdaságfejlesztési Koncepcióját, illetve ha megtisztelte volna településünket, hogy végigsétáljon a városon, valóban bepillantást nyerhetett volna az itt élők körülményeibe!

Dr. Fekete Zoltán

Mezőkövesd Város Polgármestere

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek