2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

MIHŐ, MIVÍZ: hibajavítás

Ma reggel, valamint tegnap kora este vezetéklyukadáshoz illetve csőtöréshez riasztották a MIHŐ és a MIVÍZ hibaelhárítóit. A munkavégzés és így a szolgáltatási szünet az avasi városrész kettes ütemének egy részét és a Katowice utca, Szentpéteri kapu egyes társasházait érinti.

Ma reggel távhő gerincvezetéken történt lyukadás miatt nincs melegvíz-szolgáltatás az Avas kettes ütemének egyes részein. A hiba reggel 8 óra körül jelentkezett, azóta nagy erőkkel dolgoznak a MIHŐ munkatársai, hogy – a tervek szerint – még ma, a késő délutáni órákban újra legyen melegvíz-szolgáltatás a Felsőruzsin körút, Szilvás utca, valamint a Szentgyörgy utca páros számú házainak lakásaiban és intézményeiben.
Tegnap este észlelt nyomásesést a MIVÍZ ügyeletese a Katowice utca társasházait is ellátó ivóvízvezetéken. A hibajavítást a területen parkoló autók miatt csak ma reggel tudta megkezdeni a MIVÍZ, tegnap kiszakaszolták a vezetéket, hogy más területet ne érintsen az ivóvíz-szolgáltatási szünet. A Katowice u. 19. előtti csőtörés így a Katowice utca 19-29 közötti és a Szentpéteri kapu 77-89 közötti társasházakat érinti.
Az érintett fogyasztók megértését és türelmét kéri a MIHŐ és a MIVÍZ Kft., akiknek munkatársai nagy erőkkel dolgoznak a hibajavításokon.
Továbbá a MIVÍZ Kft. kéri a Katowice utca 19. szám előtt parkoló autók tulajdonosait, hogy autóikkal a hibajavítás idejére máshol álljanak meg.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…