2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Köztünk szólva
  • »
  • Jobbik:Büntetőfeljelentést tesz a Jobbik az Izrael-párti tüntetésen elhangzottak miatt

Jobbik:Büntetőfeljelentést tesz a Jobbik az Izrael-párti tüntetésen elhangzottak miatt

Megdöbbenéssel és megütközéssel fogadta a Jobbik a Dohány utcai zsinagógában rendezett Izrael-párti tüntetésen elhangzottakat. Míg a civilizált világ, az európai és keresztény elveket valló emberek a békéért imádkoznak, a további vérontás megszüntetéséért küzdenek, addig a milliárdos állami támogatásból működő szervezetek háborús propagandával uszítanak. A Mazsihisz és a Hit Gyülekezete szónokai, az igazságot elferdítve és az áldozatok számára vonatkozó tényeket elhazudva, rendkívüli elfogultságról és egyoldalúságról tanúbizonyságot téve meggyőződésünk szerint a nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport, illetve a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszítanak.

Felszólítjuk a magyar diplomáciát, hogy az aránytalan, értelmetlen és megmagyarázhatatlan erőszak miatt szakítsa meg a kapcsolatot Izrael Állammal, valamint vizsgálja felül a meglévő kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokat. A Jobbik az ügyészséghez fordul, hogy vizsgálja meg a szimpátiatüntetésen elhangzottak valószínűsíthetően büntetőjogi tényállást kimerítő tartalmát, és azok ismeretében tegye meg a szükséges lépéseket.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elítéli a civil lakosság elleni agresszív izraeli terrort. A Jobbik meggyőződése, hogy csak az igazságos béke teremthet minden nép számára szebb jövőt. Minden tőlünk telhető módon segíteni fogjuk az áldozatokat és imáinkba foglaljuk az ott élőket.

Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…