2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Három párt közös közleménye

A miskolci „Selmeczi Gabriella”, azaz Soós Attila ma is bőszen hazudozott a miskolci demokratikus pártok, az MSZP, DK, Együtt-PM politikusairól. Az a Soós Attila – aki egy nagybank miskolci vezetője – ugyanolyan gyakorlott ebben, mint ahogy bankja az elmúlt évtizedben a devizahiteleket osztogatta, ezzel nyomorítva meg miskolci családok százait.
Segítségére sietett Kiss János frakcióvezető is, aki képviselői tevékenysége mellett az önkormányzati tulajdonú Miskolc Holdingba ejtőernyőzött, juttatásaival együtt milliós fizetést visz haza és feladata a végrehajtási ügyek kezelése, azaz a miskolci családok nyomorba döntése.
Ők, mint az igazság és a becsületesség felkent bajnokai, a két kilakoltatott család ügyében 2011-ben indult önkormányzati végrehajtási eljárás kapcsán ismét csak odáig tudtak eljutni, hogy az ellenzéket kritizálják. Kriza Ákos és ők, azt az egyszerű tényt felejtik el, hogy 2010-től nekik van felhatalmazásuk a város vezetésére, amely lehetőséggel az elmúlt években nem éltek.
Ma is kiderült, hogy nincsenek racionális érveik, csak indulatokat akarnak kelteni. Rövidtávú politikai sikereket kívánnak elérni, ezért politikai ügyet kreálnak egy bírósági döntésből, mellyel meg akarják osztani a miskolci lakosokat.
Nyilatkozataikban azt állítják, hogy az önkormányzati bérlakások bérlői hátralékot halmoztak fel, ezt a bérlők viszont tagadják, sőt dokumentumokat lobogtatnak hátralékaik rendezéséről.
Kriza Ákos által vezetett önkormányzat és gazdálkodó társaság állításának alátámasztására azonban semmilyen dokumentumot nem hozott nyilvánosságra, sőt, képviselőnk által feltett telefonos kérdésre, ettől teljes mértékben elzárkóztak. Ezen tény ismeretében nincs lehetőségünk megállapítani eljárásuk jogszerűségét vagy jogellenességét, azonban elengedhetetlenül szükségesnek tartjuk ennek tisztázását.
Fentiek miatt felszólítjuk Kriza Ákost, hogy erkölcsileg leamortizált emberei fröcsögése helyett haladéktalanul hozza nyilvánosságra a város honlapján az eljárásuk jogszerűségét alátámasztó dokumentumokat.

MSZP, DK, Együtt-PM
Miskolci Szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek