2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Bazin Géza a perecesiek helyett ismét a Jobbikkal foglalkozik

A szocialisták perecesi képviselője egy hónapon belül már másodszor kritizálja a Jobbik önkormányzati képviselőjét, amiért eljár a perecesi lakosság érdekében.


Pakusza Zoltán az erről tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, bízott benne, hogy Pereces képviselőjével egymás munkáját felerősítve tudnak majd a városrészért dolgozni, ezért sem bírálta őt az elmúlt években a sajtón keresztül. Nem így a szocialista politikus, aki alig egy hónap alatt kétszer is kritikát fogalmazott meg, amiért a Jobbik igyekszik orvosolni a perecesiek problémáit.

A jobbikos képviselő közölte: Bazin Géza keddi nyilatkozatát nem kívánja minősíteni, ehelyett azt tanácsolja neki, hitelességének erősítése érdekében legalább arra ügyeljen, hogy az általa kiadott szórólapokon helytálló információk szerepeljenek. Pakusza ezt annak kapcsán mondta, hogy Bazin Géza néhány hete olyan szórólapot adott ki, amelyen magát a 21-es választókerület jelöltjének tüntette fel, miközben 2010 óta Miskolcon csak 20 választókerület van, amelyből Bazin a 17-es képviselője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek