2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság előtt felelhet a dühöngő garázda

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a férfivel szemben, aki egy miskolci italboltban ordítozott és megrongálta a berendezést.
A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a 29 éves T. Sándor ellen, aki 2014. május 8-án 17 óra 27 perckor, Miskolcon, a Szeder utcában található egyik italboltban félelmet keltően viselkedett.

Az ittas állapotban lévő férfi ordítozott, az presszó kerthelyiségének rácsát rángatva megrongálta azt, a székeket dobálta, a kerítésen lévő reklám molinót leszakította, majd a kezében lévő sört szétlocsolta. A helyszínre kiérkező rendőrök a férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottal szemben folytatott eljárást a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Miskolci Járási Ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek