2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Új helyszínre látogat a gymkhana mezőnye

Új helyszínre látogat a gymkhana mezőnye

SOLID RACING TEAM – Gymkhana Ring, Écs
Szőke Ákos – BMW E30

Július 18-19-én Écsre látogat a magyar Országos Gymkhana Bajnokság mezőnye, hogy az addig „szűznek” számító pályát felavassa féknyomokkal, gumifüsttel és csikorgatással – vagyis mindennel, ami a gymkhana igazi sava-borsát adja. A nevezők között természetesen most is ott van a SOLID Racing Team tehetsége, Szőke Ákos, akinek eltökélt célja, hogy ismét a Pro kategória dobogójára állhasson.

Szőke Ákos: A következő bajnoki fordulónk egy teljesen új helyszínen, Écsen, a Rábaringen kerül megrendezésre. Még nem volt rá alkalom, hogy itt gymkhana futamot tartottak volna, de biztos vagyok benne, hogy most is ugyanolyan fantasztikus lesz a hangulat, mint eddig bárhol. A szervezőgárda és a mezőny tagjai nem változtak, így minden adott egy jó hangulatú hétvégéhez.
Az eddigi versenyeken már kiszórakoztuk magunkat, így Taszár után most ismét éles bevetésre készülünk – maximális elszántsággal és erőbedobással. Mindenre fel vagyunk készülve, szeretnénk minél többet kocsikázni. A régi motort újjáépítettük, s új abroncsokat is beszereztünk annak érdekében, hogy minél gyorsabb és pontosabb legyek a BMW-vel. Kicsit feszített volt a határidő, de bízom benne, hogy minden tökéletesen össze fog állni a derbire. A csapat többi tagja is keményen dolgozott a szünetben velem együtt azon, hogy sikeresek legyünk a következő megmérettetéseken. Remélem, hogy az áldozatos munkájukat egy jó eredménnyel tudom majd meghálálni. Nagyon fogok igyekezni, hogy a Pro kategóriában ismét dobogóra állhassak, s ezzel az összesített ranglistán is előrébb léphessek.

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Bomba!, KYOCERA – The new value frontier, Sigillanda, V4 Transport Szállítmányozási Kft., AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop, INNOVITAS – Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ, Budatel, TT.risk, Václámpa.hu, Váckonyha.hu, Szőke és fiai ácsmunkák, RetroCar, Balu gumi, Klímatti, Realsys.hu, Viczián István építőipari vállalkozó
Sajtófőnök: Horváth Judit – Tel.: 30/533-9099; E-mail: horvath.juditka@gmail.com

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek