2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megújult rendelő a Győri kapuban

BEFEJEZŐDTEK „MISKOLC, GYŐRI KAPUI ORVOSI RENDELŐ INFRASTRUKTURÁLIS FEJLESZTÉSE” CÍMŰ PROJEKT KIVITELEZÉSI MUNKÁLATAI
MEGÚJULT RENDELŐ A GYŐRI KAPUBAN

A pályázat megvalósítása során megújult az önkormányzati tulajdonban lévő Győri kapui gyermekorvosi rendelő épülete. A fejlesztés keretében megtörtént az épület elektromos rendszerének felújítása, a korszerűtlen nyílászárók új, műanyag homlokzati nyílászárókra cserélése valamint akadálymentesítették az ingatlant. Beszerzésre kerültek új várótermi padok, ülőkék, pelenkázó asztalok és közérdekű információk elhelyezésére alkalmas nagyméretű hirdetőtáblák is.
A fejlesztésnek köszönhetően egy olyan modern, gazdaságosabban üzemeltethető és a szükségleteknek megfelelő rendelő jött létre, mely lehetővé teszi a lakosság számára a minőségi egészségügyi ellátásban való részesülést.
A projekt építési munkáira vonatkozó műszaki átadás-átvételi eljárásának lezárására 2014. július 14-én került sor. Ezt követően az orvosi ellátást a megszokott rendelési helyen és időben vehetik igénybe a betegek.
A projekt 100 %-os támogatással, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. A beruházás összköltsége 60.000.000 Ft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek