2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • AZ IVÓVÍZELLÁTÁS JAVÍTÓ PROJEKT KERETÉBEN MEGKEZDŐDIK AZ ALAPLEMEZ BETONOZÁSÁNAK KIVITELEZÉSE MISKOLCTAPOLCÁN

AZ IVÓVÍZELLÁTÁS JAVÍTÓ PROJEKT KERETÉBEN MEGKEZDŐDIK AZ ALAPLEMEZ BETONOZÁSÁNAK KIVITELEZÉSE MISKOLCTAPOLCÁN

A „Miskolc város ivóvízellátás biztonságának javítása korszerű víztisztítási technológia kiépítésével, Miskolc-Tapolca vízbázisának súlyos veszélyeztetése miatt” című projekt építési munkái zajlanak Miskolctapolcán, a miskolctapolcai vízműnek a Barlangfürdőtől É-ra elhelyezkedő ingatlanán, a Pazár István sétány 1. sz. alatt.
Az épületalapozás betonozását dilatáció nélkül, egy munkaütemben, megszakítás nélkül kell elkészíteni, amit a vállalkozó csak folyamatosan és megszakítás mentes munkavégzéssel tudja végezni, várhatóan 50 órás folyamatos műszakban (beleértve az éjszakai órákat is).

A betonszállítás 2014. július 17. (csütörtök) reggel 06:00 órától, 2014. július 19. (szombat) de. 10:00 óráig tart, de a vállalkozó minden tőle telhetőt elkövet ezen időszak lerövidítésére.

Az építési anyagok beszállítása a Miskolctapolcai út – Iglói utca – Pazár István sétány útvonalon történik mind a nappali, mind az éjszakai órákban.

A vállalkozó természetesen igyekszik tekintettel lenni Miskolctapolca üdülőövezeti besorolására, ezért a zajterhelést zajcsillapító munkaszervezéssel csökkenti. A zajos munkafázisokat lehetőség szerint 08-17 óra közötti időszakban végzik; a munkavégzés során kerülik a felesleges, effektív munkavégzéssel nem járó zajos tevékenységeket; a munkaterületet a tehergépjárművek és az erőgépek a lehető legrövidebb úton közelítik meg és hagyják el; az anyagmozgató gépek motorját a rakodás befejeztével leállítják.

A kivitelezők ez úton is kérik a lakosság megértését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek