2024. 06. 12. szerda

Villő
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

A Fidesz húzza a nótát, a Jobbik kontráz

A Jobbik szerint Kriza Ákos „számtalanszor igazolta talpraesettségét, elkötelezettségét a nemzeti érdekek mellett”. Mi több, szerintük „a nagyváradi származású orvos személyi garanciát jelent arra, hogy győzelme esetén Miskolcon végre elindulhat egy sikeres városfejlesztési program”.
Ezt 2006-ban mondta Borsod-Abaúj-Zemplén megye akkori főjobbikosa, bejelentve: pártja is dr. Kriza Ákost, a Fidesz polgármesterjelöltjét támogatja az önkormányzati választási kampányban.

Ezek után nem csoda, hogy noha 2014-ben már látszólag külön-külön kampányt folytatnak, külön-külön polgármesterjelölttel, a Jobbik most is ugyanaz, ami 2006-ban volt: a Fidesz fiókszervezete, Kriza Ákos populistább és uszítóbb hangja. Ezúttal – persze, hogy a Fidesszel karöltve – lelkesen szidják a következetes szigoráról, tisztességéről és korrumpálhatatlanságáról ismert dr. Pásztor Albertet, csak azért, mert két hete kiderült, hogy a volt rendőrkapitány független jelöltként, a baloldal támogatását is bírva, elindul a polgármester-választáson.
A bejelentés után néhány napjuk ugyan zavarodottsággal és tanácstalansággal telt, ám a Fidesz a múlt héten megadta az alaphangot dr. Pásztor Albert szidásához. Azóta húzzák a nótát, a Jobbik pedig kontráz.
Miskolc ennél jóval többet érdemel.

a Magyar Szocialista Párt miskolci szervezete
a Demokratikus Koalíció miskolci szervezete
az Együtt-PM miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek