2024. 05. 5. vasárnap

Györgyi
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Tűzoltók hűtötték le a betörők kedvét

Tűzoltók érték tetten, majd a rendőrök indítottak büntetőeljárást azokkal szemben, akik be akartak törni egy mezőkövesdi családi házba.
Szolgálatban lévő mezőkövesdi tűzoltók észlelték 2014. január 31-én 22 óra 30 perckor, hogy laktanyájukhoz közel két személy be akar törni egy helyi ingatlanba. A tűzoltók azonnal elindultak a helyszínre és miközben a behatolókat elfogták, értesítették a rendőrséget.

 A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei a Patak utcában további intézkedésre átvették a tűzoltók által visszatartott személyeket. A mezőkövesdi, 20 éves B. Ferenccel és 16 éves tettestársával szemben a rendőrség lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A terheltek gyanúsítotti kihallgatásukon további öt másik betörésről is számot adtak a nyomozóknak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek