2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 év kormányainak banki politikája vezetett a ma hajnali robbantáshoz

Ma hajnalban egy budapesti bankfiók utcafronti falát egy szándékosan elhelyezett szerkezettel kirobbantották. A robbantás célja jelenleg nem ismert, de az elsődleges adatok szerint a bűncselekmény nem emberi élet kioltására vagy személyi sérülés okozására irányult. Beszédes azonban, hogy a felrobbantott épületben több bankfiók is található.
A Jobbik mindig a rend pártján állt. Ugyanakkor már sokadszor hívjuk fel a figyelmet arra, hogy az elmúlt 24 év kormányainak a kereskedelmi bankokkal kapcsolatos politikája, számonkérésük elmaradása és a pénzintézeteknek biztosított indokolatlan kedvezményekből eredő gazdasági előny jelentős társadalmi feszültséget okozott. Mindez a bankok és a kormányok által átvert, megkárosított devizahiteleseknél csúcsosodott ki.

A Jobbik a rend pártjaként reméli, hogy az elkeseredett emberek nem nyúlnak hasonló eszközökhöz a figyelem felhívása érdekében, hanem a választásokon mondanak ítéletet azon pártok felett, akik ilyen helyzetbe juttatták őket. Egyúttal felszólítjuk az Orbán-kormányt, hogy fejezze be az időhúzást, a felelősség áthárítását, és saját ígéretét teljesítve számolja fel a devizahitel-károsultak problémakörét.

Z. Kárpát Dániel és Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselői

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek