2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Mozaik
  • »
  • Hatalmas mobil reklámon kérte meg szerelme kezét egy amerikai fiú

Hatalmas mobil reklámon kérte meg szerelme kezét egy amerikai fiú

Az Egyesült Államokban kifejezetten népszerűek az autók, villamosok, buszok oldalára festett színes, figyelemfelkeltő hirdetések. Az úgy nevezett mobil reklámokat magánjellegű célokra, akár leánykérésre is igénybe lehet venni.

Amerika az extrém ötletek hazája ahol, mint tudjuk, nincs lehetetlen, olvashatjuk a fortunaponyva.hu oldalán. Egy kreatív elmével megáldott vőlegény úgy döntött, hogy nem tortába rejtett gyűrűvel, vagy romantikus utazással lepi meg kedvesét, hanem mobil óriásplakáton kürtöli szét a városban házassági szándékát.

 

Emlékezetes lánykérést tervezet, ezért felkeresett egy mobilreklámokkal foglalkozó céget, hogy segítségükkel valóra váltsa elképzelését. A csapat örömmel fogadta a felkérést, és egy igazán személyre szóló dizájnt varázsolt a teherautó oldalára.

Mivel a szerelmespár szinte bejárta már együtt az egész világot, a legkedvesebb helyszínek, a párizsi Eiffel torony és egy sétahajó kerültek a plakátra.

Jókor jó helyen

A teherautóra festett óriásplakátnak természetesen előre meghatározott időben és helyen kellett feltűnnie, hogy a terv jól süljön el. Nagy volt az izgalom. A teherautó sofőrje egy parkolóban várt a jelre, hogy mikor indulhat el.
A vőlegény pedig az előre kiszemelt étteremben vacsora asztalt foglaltatott az egyik utcára néző, ablak melletti asztalnál. A megfelelő pillanatban jelzést adott a sofőrnek, és elindult a lánykérő mobil plakát az étterem felé, még kivilágítatlanul.

Ahogy megérkezett és elhaladt az étterem előtt, felkapcsolta a fényeket így tisztán kivehetően kirajzolódott az üzenet. Mivel már sötétedett, igen csak kirívó látvány volt. Nem lehetett nem észrevenni, az összes vendég odanézett. A lány természetesen meghatódva mondta ki a boldogító igent.

Amerikában politikusok is használják

A Republikánus Párt egyik jelöltje Collin Peterson május 28-án egy mozgó járműről mosolygott a választópolgárokra, abban bízva, hogy elnyeri bizalmukat. A teherautókon különféle üzenetek cirkáltak a városban a politikus arcképével.

 

A furcsa járgánnyal Minnesota állam több városát is meglátogatták, ahol különböző közleményeket olvastak fel. Többek között az egészségügy problémáira szerette volna felhívni a figyelmet.

A kampánykörút során sokan mosolyogtak és integettek. A többség pozitívan fogadta az extrém kampány ötletet. A különleges körutat a Twitteren is végigkövethették az érdeklődők.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek