2024. 07. 29. hétfő

Márta, Flóra
1 EUR 393 HUF
1 GBP 465 HUF

Nem menekülhetett a putnoki tolvaj

A putnoki rendőrőrs járőrei a napokban egy helyi családi ház udvaráról sietősen távozó nőre lettek figyelmesek. Mint utóbb kiderült a gyanúsan, nagy gyorsasággal menekülő asszony több mint egymillió forintot lopott el a mit sem sejtő tulajdonostól.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrs járőrei ellenőrzés alá vonták a gyanút keltő nőt, aki egymásnak ellentmondó válaszokat adott a feltett kérdésekre. Ráadásul a vele szemben alkalmazott ruházatátvizsgálás alkalmával kabátja zsebéből több mint egymillió forint került elő.

A nagy mennyiségű készpénz származásával kapcsolatban szintén nem tudott elfogadható magyarázatot adni az egyre zavartabban viselkedő asszony. A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként kiderült, a pénzt abból a házból lopták el, ahonnan a tolvaj el akart illanni. A sértett igazolta, hogy tőle tulajdonították el a forintokat, bár erről ő mit sem sejtett. Így a rendőrök éberségének és gyorsaságának köszönhetően a lopással okozott kár teljes egészében megtérült.

Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított nyomozást a bűnügyi őrizetbe vett 46 éves ózdi gyanúsítottal szemben, amit gyorsított eljárás keretében tervez bíróság elé állítással befejezni.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek