2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A fideszes elszámoltatás újabb csődje Hajdú-Biharban

A Jobbik felháborodva értesült a Debreceni Járásbíróság keddi ítéletéről, melynek értelmében mindössze megrovásban részesítette Juhászné Lévai Katalin szocialista politikust, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés és a Hajdú-Bihar Megyei Területfejlesztési Tanács volt elnökét bűnsegédként elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt.

Reméljük, egyre többen látják be, hogy valódi elszámoltatás egyedül a Jobbiktól várható, attól a párttól, amelyik nem volt részese az elmúlt évtizedek piszkos politikai háttéralkuinak.

Emlékeztetjük a tisztelt választókat a Jobbik 2010-es választási programjának politikusbűnözéssel foglalkozó fejezetére, amelyet ma is aktuálisnak tartunk:

– A Jobbik teljes körű számonkérést akar. Sem a szegfűs, sem a narancsos, sem egyéb politikusbűnözés nem maradhat igazságtétel nélkül.

– A Jobbik eltörölné a mentelmi jogot, mert az eredeti funkciója, a képviselők szabad és nyugodt munkájának biztosítása helyett mára a képviselők – nem egyszer köztörvényes – büntetőjogi felelősségének eltakarására szolgál.

– A politikusok, választott közéleti tisztségviselők esetében a büntetési tételeket az alapesetben kiszabhatóhoz képest kétszeresére szigorítaná a nemzeti párt. A politikusbűnözés legyen minősített eset a Btk.-ban!

Ha mindezek megvalósultak volna, akkor Juhászné azonnal rács mögé került volna Gyurcsánnyal és társaival együtt!

Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…