2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Költözködés a B.-A.-Z. Megyei Kórházban!

Költözködés miatt átmeneti változásokra kell számítani a B.-A.-Z. Megyei Kórházban.
A Szentpéteri kapui kórházban több osztály is költözés alatt áll, ugyanakkor a betegellátás nem szünetel. Az intézmény főigazgató főorvosa, dr. Csiba Gábor a betegek, látogatók tájékoztatására közleményt adott ki az újonnan épült Csillagpont épületében működő osztályok és szakrendelések működéséről.

Közleményében leírja: a kórházban 2013. január 3-tól megkezdődött a III. Belgyógyászat–Angiológiai Osztály, az Idegsebészeti Osztály, továbbá a Stroke, Vascularis és Általános Neurológiai és Toxikológiai Osztály, valamint a hozzájuk tartozó járóbeteg-ellátó egységek átköltözése a Csillagpont épületbe. Az osztályokat és a járóbeteg-ellátó egységeket a Csillagpont épület főbejáratán keresztül lehet megközelíteni. Az átköltözést követően elkezdődik az ideggyógyászati tömb felújítása, ahol csak a Képalkotó Diagnosztikai–Intervenciós Intézet Neuroradiológiai részlege működik tovább. A Gyermekegészségügyi Központ a Csillagpont épület megkerülésével érhető el.

A Csillagpont épület főbejáratánál minden nap 7.30-tól 15.30-ig portaszolgálat működik ( telefonszáma: 46/515-200/1030-as mellék), ahol a munkatársak az érdeklődők részére pontos információt tudnak adni az osztályok elérhetőségéről. Az osztályok és járóbeteg-rendelések telefonszámai a korábbiakhoz képest nem változtak.

A főigazgató a költözködésre tekintettel arra kéri a hozzátartozókat, hogy a költözködés időtartama alatt (előreláthatólag két hetet vesz igénybe), a beteglátogatást szíveskedjenek a minimálisra csökkenteni.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…