2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Együttműködési megállapodás a NAV és a Ktasztrófavédelem között

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal regionális főigazgatóságai, valamint megyei igazgatóságai ünnepélyes keretek között együttműködési megállapodást írnak alá hétfőn.
Az együttműködést a BAZ MKI részéről Lipták Attila tű. ezredes, megyei igazgató, a NAV Észak-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága részéről Szabó Zsolt pü. dandártábornok, főigazgató, a NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága részéről Szalayné Ostorházi Mária főigazgató, a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága részéről Horváth Tivadar pü. őrnagy, igazgató, illetve a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága részéről Dr. Olasz András igazgató írják alá.

Az együttműködés célja a felek számára a jogszabályokban, közjogi szervezetszabályozó eszközökben meghatározott feladatok végrehajtásának kölcsönös segítése, a közös feladatok eredményes végrehajtása, a rendelkezésre álló erők, eszközök, illetve egymás tapasztalatainak jobb kihasználása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…